Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Εμμανουηλίδου θα αγωνιστεί στον επαναληπτικό των 200μ.
Η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου τερμάτισε 4η στην 5η προκριματική σειρά των 200μ γυναικών και θα αγωνιστεί στο ρεπεσάζ το πρωί της Δευτέρας (5/8) .
Η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου θ’ αγωνισθεί στον επαναληπτικό των 200 μέτρων στους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024».
Η Ελληνίδα σπρίντερ συμμετείχε στην 5η προκριματική σειρά και τερμάτισε στην 4η θέση με επίδοση 23 δευτερόλεπτα και έξι εκατοστά και δεδομένου ότι απευθείας πρόκριση πήραν οι πρώτες τρεις αθλήτριες από κάθε σειρά.
Έτσι θα διεκδικήσει ένα «εισιτήριο» για τον ημιτελικό μέσω του επαναληπτικού. Στην ίδια σειρά, συμμετείχε και η Κύπρια πρωταθλήτρια, Ολίβια Φωτοπούλου, η οποία τερμάτισε 5η με επίδοση 23.07 και θα τρέξει επίσης στον επαναληπτικό.
Αξίζει να σημειωθεί όπως κι εχθές στα 100 μέτρα η Σέλι-Αν Φρέιζερ Πράις, έτσι και σήμερα από τον προκριματικό των 200 μέτρων, απείχε και η συμπατριώτισσα της, Σερίκα Τζάκσον.
Οι δηλώσεις της μετά τον προκριματικό
«Προς το παρόν δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένη από τις επιδόσεις μου στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Είναι επιτυχία που είμαι εδώ, αλλά δεν μου αρκεί, θέλω κάτι παραπάνω. Το καλό είναι ότι υπάρχει πια ρεπεσάζ. Η πρόκριση είναι μέσα στις δυνατότητές μου.
Νιώθω καλά, αλλά νομίζω ότι το χάνω στο τέλος με το μυαλό μου, δεν το διαχειρίζομαι καλά και σφίγγω. Αυτός ο νέος κανονισμός με το ρεπεσάζ είναι θετικός δίνω σε όλους μια δεύτερη ευκαιρία. Είναι κάτι πολύ καλό.
Σήμερα, πάντως, περίμενα να περάσω απ’ ευθείας, να βγάλω ένα χρόνο κάτω από τα 23’’ γιατί νιώθω πολύ καλά. Θα δούμε αύριο. Στα τελευταία μέτρα σήμερα, όπως και προχθές στα 100 τελευταία μέτρα, το έχασα. Πιστεύω είναι περισσότερο στο μυαλό αυτό, το πως δηλαδή διαχειρίζεται η κάθε μία τη στιγμή».
«Όσον αφορά την ατμόσφαιρα του σταδίου, αλλά και της διοργάνωσης των Ολυμπιακών Αγώνων εν γένει η Ελληνίδα αθλήτρια δήλωσε: «Νομίζω ότι ως διοργάνωση δε διαφέρει από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Βέβαια, εδώ το στάδιο είναι γεμάτο κι αυτό είναι λίγο αγχωτικό, αλλά είναι τέλεια η ατμόσφαιρα»
- «Κάθε πρόταση μετράει»: Ψηφιακή πλατφόρμα από το ΠΑΣΟΚ εν όψει συνεδρίου
- Έναν χρόνο μετά επιστρέφουν στη σκηνή των Όσκαρ – Αυτοί είναι οι πρώτοι παρουσιαστές στη μεγάλη γιορτή της 7ης Τέχνης
- Αυθεντικές οι φωτογραφίες της Καισαριανής – Τις αγοράζει το υπουργείο Πολιτισμού
- Η Πρωτοβάθμια Αυτοδιοίκηση ζητάει μόνιμο προσωπικό και συνέχιση του προγράμματος 55+
- Ηλεία: Δις ισόβια και 13χρόνια κάθειρξη στον 39χρονο για τη δολοφονία και το βιασμό της 11χρονης Βασιλικής
- Έριξε τη «βόμβα» ο Νεϊμάρ: Σκέφτεται να σταματήσει το ποδόσφαιρο μετά το Μουντιάλ (vid)

