Δευτέρα 05 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Tο κλάμα του Πετρούνια, η Βάσω, η Σιμόν Μπάιλς και ο Πύρρος με τον Παπανικολάου (pics)

Tο κλάμα του Πετρούνια, η Βάσω, η Σιμόν Μπάιλς και ο Πύρρος με τον Παπανικολάου (pics)

Το in.gr έζησε από κοντά τις πρώτες ώρες μετά το μετάλλιο του Λευτέρη Πετρούνια στο Παρίσι και σας μεταφέρει τις στιγμές που έζησε έντονα ο τρεις φορές Ολυμπιονίκης.

Ηταν από τις λίγες φορές που είδαμε τον Λευτέρη Πετρούνια να κλαίει! Η επίτευξη ενός μυθικού κατορθώματος με τα τρία Ολυμπιακά μετάλλια, λύγισε ακόμα και τον πανίσχυρο Λευτέρη.

Αυτό το μετάλλιο είχε ίσως μεγαλύτερη αξία για τον 34χρονο Ολυμπιονίκη ακόμα και από το χρυσό του Ρίο ντε Τζανέιρο γιατί κατακτήθηκε με μεγαλύτερο κόπο και περισσότερη προσπάθεια από ότι τα άλλα δύο.

Ο Λευτέρης είναι 34 ετών και έχει υποβληθεί σε δύο σοβαρές επεμβάσεις στους ώμους του, με μεγάλο διάστημα αποθεραπείας και έντονους πόνους, οι οποίοι τον άφησαν μόλις τους τελευταίους μήνες.

Επίσης η σκέψη ότι αυτή τη φορά, τον είδαν από την τηλεόραση τα δύο κορίτσια του και αντιλήφθηκαν τι έχει πετύχει ο μπαμπάς, ήταν για τον Λευτέρη η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι των συναισθημάτων και ξέσπασε σε δάκρυα την ώρα των δηλώσεων μετά τον τελικό.

Ακολούθησε η αγκαλιά με τη Βάσω που ταξίδεψε αυθημερόν από την Αθήνα για να δει τον αγώνα του και να πανηγυρίσει το τρίτο Ολυμπιακό μετάλλιο.

Ο Λευτέρης δέχθηκε πολλά συγχαρητήρια την ώρα που βρισκόταν στο Bercy Arena. Από την ομάδα του, φίλους και αθλητές αλλά και από τη Σιμόν Μπάιλς, το θρύλο της γυμναστικής με τα 10 Ολυμπιακά μετάλλια που είδε τον Ελληνα Ολυμπιονίκη και έσπευσε να τον συγχαρεί.

Τον αγώνα του παρακολούθησαν και πολλοί σπουδαίοι Ελληνες αθλητές. Ο Πύρρος Δήμας ήταν στο γήπεδο και είδε τον Λευτέρη με τα τρία Ολυμπιακά μετάλλια να μπαίνει στο μικρό κλαμπ των αθλητών που το έχουν καταφέρει και είναι ο ίδιος ο Πύρρος, ο Κάχι Καχιασβίλι και ο Κωνσταντίνος Τσικλητήρας, μετά την Αθήνα το 1896.

Την Εθνική ομάδα του μπάσκετ εκπροσώπησε και ο αρχηγός Κώστας Παπανικολάου που είναι φίλος του Πετρούνια και έπλεξε μετά το εγκώμιο του, λέγοντας ότι είναι ο κορυφαίος Ελληνας αθλητής!

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν και η στιγμή που μίλησε στα κορίτσια του, τα οποία τον είδαν στην τηλεόραση και όπως δήλωσε μετά, ανυπομονεί να επιστρέψει και να τα κρατήσει στην αγκαλιά του.

Αφού τελείωσε με τα διαδικαστικά, δηλαδή συνεντεύξεις και έλεγχος ντόπινγκ, έφυγε σφαίρα από το Bercy Αrena για να βρει τη σύζυγο του Βασιλική Μιλλούση. Η πρώην πρωταθλήτρια της γυμναστικής, ταξίδεψε αυθημερόν από την Αθήνα για να δει τον αγώνα και είχε λίγο χρόνο να τη δει, πριν μπει ξανά στο αεροπλάνο για Ελλάδα.

Η ημέρα ολοκληρώθηκε με την επιστροφή του Πετρούνια στο χωριό και την καθιερωμένη υποδοχή στο Αρχηγείο της ελληνικής ομάδας.

Sports in

Χρυσό και… σύνταξη για τον Τζόκοβιτς (vid)

Η Σερβία συγκαταλέγεται στις πιο γενναιόδωρες χώρες και μόνο δύο χώρες δίνουν περισσότερα για το Ολυμπιακό χρυσό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 05 Αυγούστου 2024