Ο Μίλτος Τεντόγλου σε δηλώσεις του μετά την πρόκρισή του -με το πρώτο άλμα- στον τελικό του μήκους, σχολίασε τον αγώνα του και ήταν απολαυστικός.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκιο με… κουλ ύφος μίλησε για τη σημερινή του επίδοση (8,32μ.), τονίζοντας ότι ήταν κάτι απλό για εκείνον, ενώ υπογράμμισε ότι μπορεί να κάνει ρεκόρ στον τελικό.

Κουλ… δηλώσεις και πανέτοιμος για τον τελικό ο σπουδαίος Έλληνας άλτης

Παράλληλα, μίλησε για τον κόσμο, ενώ χαρακτήρισε ως… παπατζιλίκια τα όσα λέγονται για το ταρτάν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μίλτου Τεντόγλου στην κάμερα της ΕΡΤ:

Για την επίδοσή του: «Το στάδιο είναι πολύ καλό. Είχε λίγο κρύο για μένα σήμερα. Εντάξει, Έλληνες είμαστε, έχει πολλή ζέστη στην Ελλάδα. Είχε και πολύ άνεμο. Εντάξει, για μένα δεν ήταν κάτι να κάνω 8,15μ. και 8,30μ. Μπορώ να πηδήξω πολύ παραπάνω, ήταν κάτι πολύ απλό για μένα σήμερα. Ήταν ελεγχόμενη προσπάθεια. Θα δούμε σε δύο μέρες».

Για το ταρτάν: «Αυτά που λένε για το 2%, δεν ξέρω για το πόσο ισχύει, νομίζω είναι… παπατζιλίκια.. Μοιάζει πολύ με το Τόκιο. Εγώ σε αυτά τα ταρτάν πιάνω πολύ την αντίδραση».

Για την κατάστασή του: «Εάν με ευνοούσε λίγο ο καιρός, θα μπορούσα και λίγο παραπάνω. Για να κάνεις ρεκόρ, πρέπει να σε ευνοούν λίγο οι συνθήκες, δεν κάνεις έτσι εύκολα. Αλλά μπορώ να κάνω ρεκόρ».

Οι δηλώσεις του Τεντόγλου