Κυριακή 04 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Δεν το χάνει το χρυσό ο Μίλτος Τεντόγλου! (pic)

Δεν το χάνει το χρυσό ο Μίλτος Τεντόγλου! (pic)

Παρότι στον αθλητισμό κανείς δεν έχει κάνει συμβόλαιο με την επιτυχία, ο Μίλτος Τεντόγλου δεν το χάνει το βράδυ της Τρίτης το χρυσό μετάλλιο, όπως συνηγορούν όλες οι ενδείξεις.

Με χαρακτηριστική άνεση και ευκολία ο Μίλτος Τεντόγλου «πέταξε» στα 8.32 και προκρίθηκε άνετα στον τελικό του μήκους διεκδικώντας το δεύτερο συνεχόμενο Ολυμπιακό μετάλλιο.

Παρότι στον αθλητισμό κανείς δεν έχει κάνει συμβόλαιο με την επιτυχία, ο Μίλτος δεν το χάνει το βράδυ της Τρίτης το χρυσό μετάλλιο, όπως συνηγορούν όλες οι ενδείξεις.

Το εξαιρετικό άλμα και οι απίθανες δηλώσεις δείχνουν… χρυσό

Ο τρόπος που έκανε το μοναδικό άλμα στον προκριματικό επιβεβαιώνουν τη μεγάλη του φόρμα ακριβώς τη στιγμή που πρέπει, δηλαδή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Παράλληλα, άφησε πίσω τους τουλάχιστον 17 εκατοστά όλους τους αντιπάλους του, με τον αμέσως επόμενο αντίπαλο του, τον Τσέχο Γιούσκα να φτάνει στα 8.15, ο Κινέζος Γουάνκ 8.12 και οι άλλοι κάτω από τα 8.10 με τον μονίμως ηττημένο από τον Ολυμπιονίκη μας Εχάμερ να κάνει 8.09.

Στην καλύτερη κατάσταση της καριέρας του

Ο Μίλτος νιώθει καλά και το επιβεβαίωσε και με τις δηλώσεις που έκανε μετά στη μικτή ζώνη. Συνήθως αποφεύγει τα μεγάλα λόγια, ιδίως πριν από τους τελικούς, αλλά τώρα δεν δίστασε να πει: «Στον τελικό πάμε και όλα μέσα από το πρώτο άλμα. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό», είπε χαμογελώντας!

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκιο είναι στην καλύτερη φόρμα της καριέρας του και είναι πάρα πολύ πιθανό, εκτός από το χρυσό μετάλλιο, να καταρρίψει και το στοιχειωμένο πανελλήνιο ρεκόρ που έχει ο Λούης Τσάτουμας στο μήκος από το 2007!

Επίσης, εάν κατακτήσει το χρυσό γίνεται αυτομάτως ο κορυφαίος αθλητής στην ιστορία του ελληνικού στίβου στους Ολυμπιακούς Αγώνες ενώ θα μπει στο πολύ κλειστό κλαμπ των Ελλήνων με δύο ή περισσότερα χρυσά μετάλλια, στο οποίο ανήκουν μόνο ο Πύρρος Δήμας και ο Κάχι Καχιασβίλι.

Sports in

Πετρούνιας: «Χρειάζομαι ένα διάλειμμα για να αφιερώσω χρόνο στην οικογένειά μου»

Ο Λευτέρης Πετρούνιας μίλησε για την τεράστια επιτυχία του με την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 04 Αυγούστου 2024