Δευτέρα 05 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Βέλντε με… σπασμένα φρένα! (vids)

Βέλντε με… σπασμένα φρένα! (vids)

Τρεις προπονήσεις και δύο αγώνες από τον Νορβηγό εξτρέμ και όμως είναι ήδη θέμα συζήτησης για τους Κυπελλούχους Ευρώπης με τους Ρωμαίους να τον θυμούνται για καιρό…

Τον είχε στο «στόχαστρο» καιρό ο Ολυμπιακός. Από τον περασμένο καλοκαίρι είχε μπει στο μπλοκάκι των ανθρώπων του Ολυμπιακού ο Κρίστοφερ Βέλντε. Και όταν τελικά φέτος ξεκίνησε η διαδικασία απόκτησής του με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να ανάβει το πράσινο φως ακολούθησε ένα μίνι σήριαλ έως ότου η μεταγραφή ολοκληρώνει.

Μια μεταγραφή που έκλεισε αθόρυβα, αλλά… παραδοσιακά αυτές αποδεικνύονται και οι καλύτερες. Μελλοντολόγοι δεν υπάρχουν για να μας πουν ποιο θα είναι το μέλλον του Κρίστοφερ Βέλντε στον Ολυμπιακό όμως αν κρίνουμε από τα πρώτα 24ωρα του με τα ερυθρόλευκα τότε υπάρχει κάθε λόγος για αισιοδοξία.

Ο Βέλντε που στο πρώτο μικρό διάστημα στις εγκαταστάσεις στον Ρέντη ξεκίνησε σιγά-σιγά να μπαίνει στο κλίμα της νέας του ομάδας κρατώντας χαμηλό προφίλ και είναι αλήθεια πως το «πακέτο» που παρουσίασε τόσο γρήγορα στα δύο φιλικά στην Ιταλία, ειδικά σε αυτό με την Ρόμα, εντυπωσίασε τους πάντες στην ομάδα.  Όχι γιατί δεν το περιμένουν από τον Νορβηγό αλλά γιατί ήρθε τόσο γρήγορα, σε ένα διάστημα που καλά-καλά δεν έχει μάθει ακόμη τα ονόματα όλων των συμπαικτών του.

Την Τρίτη το απόγευμα έκανε την πρώτη του προπόνηση και την Παρασκευή το βράδυ μπήκε στο 70΄στο ματς με την Τερνάνα βάζοντας και γκολ μόλις έξι λεπτά μετά. Με την Ρόμα το απόγευμα του Σαββάτου έπαιξε σε όλο το ματς με τοπ απόδοση, κέρδισε το πέναλτι με το οποίο έγινε το 1-1 ενώ είχε και δοκάρι στην επανάληψη με ωραία κίνηση στην πλάτη της άμυνας και κεφαλιά που έστειλε την μπάλα προς τα δίχτυα με τον τερματοφύλακα της Ρόμα να κάνει εντυπωσιακή επέμβαση για να την στείλει στο δοκάρι και μην επιτρέψει στον Νορβηγό να χριστεί και πάλι σκόρερ.

Ο Βέλντε που με το μικρό δείγμα που έχουμε με τα ερυθρόλευκα έδειξε πως έχει μπει φουριόζος στη νέα πρόκληση της καριέρας του.

Και ο ίδιος άλλωστε έκανε ότι περνάει από το χέρι του για να πάρει την μεταγραφή και να βρεθεί στους Κυπελλούχους Ευρώπης που ξέρει πως μπορεί να εξελίξει και άλλο την καριέρα του. Ο Μεντιλίμπαρ από την πλευρά του δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για την εμφάνισή του στο ιδιαίτερα απαιτητικό ματς με την Ρόμα. Οι Ρωμαίοι που είναι αλήθεια πως θα θυμούνται για καιρό τον Βέλντε, ειδικά ο Τούρκος δεξιός μπακ Ζεκί Τσελίκ που οι μοναδικές φορές που σταμάτησε τον Βέλντε ήταν με κλωτσιές…

Και σε αυτές όμως ο Βέλντε δεν… μάσησε. Άντεξε το ξύλο, έβγαλε τσαμπουκά στο παιχνίδι και συνέχισε να τον ταλαιπωρεί μαζί με την υπόλοιπη άμυνα της Ρόμα.
Από το πρωί της Δευτέρας ο Βέλντε επιστρέφει με τους ερυθρόλευκους στον Ρέντη για προπονήσεις ανυπομονώντας για το ντεμπούτο του στο νέο του «σπίτι», το βράδυ της Πέμπτης απέναντι στην Νότιγχαμ Φόρεστ. Ένα ακόμη υψηλών απαιτήσεων τεστ για τον Νορβηγό που έχει ήδη καταφέρει να είναι θέμα συζήτησης για τους Πειραιώτες. Με στόχο να γίνει φέτος σημείο αναφοράς…

Sports in

Χρυσό και… σύνταξη για τον Τζόκοβιτς (vid)

Η Σερβία συγκαταλέγεται στις πιο γενναιόδωρες χώρες και μόνο δύο χώρες δίνουν περισσότερα για το Ολυμπιακό χρυσό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 05 Αυγούστου 2024