Κυριακή 04 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Γάζα: Βομβαρδισμός σε σκηνές εκτοπισμένων εντός προαύλιου νοσοκομείου

Γάζα: Βομβαρδισμός σε σκηνές εκτοπισμένων εντός προαύλιου νοσοκομείου

Ο Ισραηλινός στρατός σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Γάζας, βομβάρδισε τον προαύλιο χώρο νοσοκομείου, όπου είχαν βρει καταφύγιο εκτοπισμένοι.

Σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου της Γάζας, καταγγέλει τον βομβαρδισμό εντός του προαύλιου χώρου νοσοκομείου, συγκεκριμένα του Νοσοκομείου Των Μαρτύρων του Αλ Ακσά. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για 3 νεκρούς και 18 τραυματίες.

Δεν είναι η πρώτη φορά που σκηνές εκτοπισμένων γίνονται στόχος των ισραηλινών βομβαρδισμών. Στην ανακοίνωση καλείται η διεθνής κοινότητα να πιέσει το Ισραήλ, ώστε να υπάρξει άμεση κατάπαυση του πυρός.

Στόχος έχει γίνει περισσότερες από μια φορές και η διανομή ανθρωπιστικής βοήθειας.

Η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της Γάζας

«Ο «ισραηλινός» στρατός κατοχής διαπράττει σφαγή μέσα στο Νοσοκομείο των Μαρτύρων του Αλ Άκσα, βομβαρδίζοντας τις σκηνές των εκτοπισμένων, με αποτέλεσμα το θάνατο 3 μαρτύρων και περισσότερους από 18 τραυματισμούς μέχρι στιγμής.

» Ο «ισραηλινός» στρατός κατοχής διέπραξε σφαγή νωρίς το πρωί της Κυριακής, 4 Αυγούστου 2024, εντός των τειχών του Νοσοκομείου των Μαρτύρων του Al-Aqsa βομβαρδίζοντας αρκετές σκηνές των εκτοπισμένων, με αποτέλεσμα την ανάληψη 3 μαρτύρων και περισσότερους από 18 τραυματισμούς μέχρι στιγμής, συμπεριλαμβανομένων σοβαρών τραυματισμών που αντιμετωπίζονται από το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου.

» Καταδικάζουμε με τον πιο έντονο τρόπο τη διάπραξη αυτής της νέας σφαγής από την κατοχή, η οποία προστίθεται σε μια σειρά συνεχιζόμενων σφαγών για περισσότερες από 300 ημέρες γενοκτονίας εναντίον του άοπλου παλαιστινιακού λαού μας.

Θεωρούμε την «ισραηλινή» κατοχή και την αμερικανική κυβέρνηση πλήρως υπεύθυνη για αυτά τα συνεχιζόμενα εγκλήματα και απαιτούμε από τον κόσμο να τους καταδικάσει. Καλούμε τη διεθνή κοινότητα και τους διεθνείς οργανισμούς να πιέσουν την κατοχή να σταματήσει τη γενοκτονία και να σταματήσει την αιματοχυσία στη Λωρίδα της Γάζας».

Περισσότερα βίντεο

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Σημαντικό να δώσουμε στους νέους την ευκαιρία να παίξουν στο επίπεδο του Ολυμπιακού»

Οι δηλώσεις του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά τη φιλική ισοπαλία του Ολυμπιακού με τη Ρόμα (1-1).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 04 Αυγούστου 2024