Κυριακή 04 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Χιμάρα: Μήνυμα Φρέντι Μπελέρη για τις δημοτικές εκλογές

Χιμάρα: Μήνυμα Φρέντι Μπελέρη για τις δημοτικές εκλογές

«Η καρδιά μου σήμερα βρίσκεται στη Χιμάρα», ανέφερε σε ανάρτηση του ο Φρέντι Μπελέρης

Με ανάρτηση του στα κοινωνικά δίκτυα, ο Φρέντι Μπελέρης εκφράζει τη στήριξη του στον Πέτρο Γκικουρία για τις δημοτικές εκλογές που γίνονται στη Χιμάρα. Ο ευρωβουλευτής ανέφερε  «Με όλους όσους δε λύγισαν μπροστά σε πραξικοπηματικές μεθοδεύσεις και παρακρατικές λογικές και σήμερα θα το αποδείξουν για μια ακόμη φορά.Καλή επιτυχία από καρδιάς στον Πέτρο Γκικουρία».

Συνεχίζει δε λέγοντας «Οι κάλπες έχουν ανοίξει! Η καρδιά μου σήμερα βρίσκεται στη Χιμάρα. Εκεί όπου σήμερα τα μέλη της ελληνικής εθνικής μειονότητας δίνουν την ύψιστη μάχη για τη Δημοκρατία και τα δικαιώματα τους.Από το κελί της αλβανικής φυλακής όπου παραμένω για 425 μέρες, η σκέψη μου όλη μέρα θα είναι με τα αδέρφια μου και όλους όσους αντιλαμβάνονται πως το κράτος Δικαίου και η Δημοκρατία είναι αδιαπραγμάτευτα.»

«Απέδειξε ότι είναι ένα άξιο τέκνο της Χιμάρας»

«Με όλους όσους εξέφρασαν τη συμπαράσταση τους και βρέθηκαν στο πλευρό μου σε αυτή τη δοκιμασία. Με όλους όσους δε λύγισαν μπροστά σε πραξικοπηματικές μεθοδεύσεις και παρακρατικές λογικές και σήμερα θα το αποδείξουν για μια ακόμη φορά.Καλή επιτυχία από καρδιάς στον Πέτρο Γκικουρία.

Απέδειξε ότι είναι ένα άξιο τέκνο της Χιμάρας ήδη. Είμαι σίγουρος πως τα δικά του χέρια θα οδηγήσουν με ασφαλεια το Δήμο μας την επόμενη μέρα.Καλή επιτυχία στην ΟΜΟΝΟΙΑ μας.Και μια ύστατη έκκληση: πηγαίντε στις κάλπες. Η ιστορία γράφεται από όσους συμμετέχουν. Καλή ψήφο, λοιπόν!».

Δείτε την ανάρτηση

Sports in

Ντε Ρόσι: «Υποφέραμε κόντρα στον Ολυμπιακό»

Ο προπονητής της Ρόμα, Ντανιέλε Ντε Ρόσι, μίλησε για το φιλικό με τον Ολυμπιακό και τόνισε ότι η ομάδα του υπέφερε ανά διαστήματα από τους ερυθρόλευκους

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 04 Αυγούστου 2024