Η Christina Applegate μίλησε για τις πιέσεις του Χόλιγουντ, κατά τη διάρκεια του νεότερου επεισοδίου του podcast της ίδιας και της συμπαρουσιάστριας Jamie-Lynn Sigler, «MeSsy».

Η αγαπημένη ηθοποιός τα τελευταία χρόνια έχει δεχτεί σφοδρές κριτικές για την εμφάνισή της. Μάλιστα, κατηγορείται πως έχει υποβληθεί σε αρκετές χειρουργικές επεμβάσεις. Ωστόσο, η ίδια διαψεύδει κάτι τέτοιο, αποκαλύπτοντας πως έχει υποβληθεί σε μία μόνο αισθητική επέμβαση.

Η Applegate έκανε μόνο ανόρθωση των κάτω βλεφάρων της

Όπως αποκάλυψε μάλιστα, αποφάσισε να προχωρήσει σε αυτήν καθώς ένας παραγωγός της πρότεινε και την ενθάρρυνε να κάνει πλαστική επέμβαση λόγω ενός απλού προβλήματος φωτισμού στο πλατό.

«Στα 27 μου χρόνια ήμουν σε μια εκπομπή και ένας από τους παραγωγούς είπε: «Έι, έχουμε πρόβλημα με τον φωτισμό κάτω από τα μάτια σου. Οι σακούλες κάτω από τα μάτια σου είναι τόσο μεγάλες», μοιράστηκε η Applegate.

«Και μου λέει, ‘Σου προτείνω να τις αφαιρέσεις’. Η μόνη επέμβαση πλαστικής χειρουργικής που έκανα ποτέ ήταν για να αφαιρέσω τις σακούλες κάτω από τα μάτια μου», συνέχισε.

«Πήγα στο χειρουργείο και τις αφαίρεσα. Στα 27 μου. Τα πράγματα που οι άνθρωποι απλά φυτεύουν, αυτοί οι σπόροι που φυτεύουν στο κεφάλι σου».

Η επέμβαση που ήθελε αλλά δεν μπόρεσε να κάνει

Αν και η Applegate έκανε μόνο ανόρθωση των κάτω βλεφάρων της -που ονομάζεται επίσημα βλεφαροπλαστική- η ηθοποιός αποκάλυψε ότι ήθελε να κάνει ακόμα περισσότερη δουλειά κάποια στιγμή με τη μορφή ανόρθωσης με νήματα.

Η ηθοποιός, ωστόσο, απορρίφθηκε για τη διαδικασία.

«Μου λέει: «Δεν μπορώ γιατί το πρόσωπό σας είναι πολύ παχύ». Οπότε [εγώ] δεν μπορούσα να το κάνω αυτό. Κι αυτό πόνεσε, αλλά σέβομαι επίσης τον γιατρό που λέει: «Δεν παίρνω τα λεφτά σας αν δεν πρόκειται να πετύχει»».

Η σταρ του «Married With Children» σημείωσε επίσης ότι οι γιατροί «δεν θα της κάνουν χειρουργική επέμβαση» επειδή φοβούνται τις επιπλοκές που μπορεί να προκύψουν λόγω της σκλήρυνσης κατά πλάκας, από την οποία πάσχει.

Πλέον, η Applegate αγκαλιάζει την εμφάνισή της.

Η νικήτρια με βραβείο Emmy έχει μιλήσει ανοιχτά για τους αγώνες της υγείας της από το 2021 και συχνά τους συζητά στο podcast της.

«Μιλάμε πολύ για το φόβο της επιστροφής στη δουλειά και, ξέρετε έχω αυτή τη σκέψη. Μπορεί να θέλω να το κάνω. Και τώρα σκέφτομαι, ‘Ω, γαμώτο, είμαστε τόσο ειλικρινείς γι’ αυτό. Θα σκεφτούν ότι δεν θα είμαι σε θέση να το κάνω;”. Λοιπόν, γύρισα μια ολόκληρη τηλεοπτική σεζόν με αυτή την ασθένεια και, ξέρετε, ήμουν πολύ επιτυχημένη».

«Αυτό που βλέπεις είναι αυτό που παίρνεις τώρα, φίλε», είπε.