Ο συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Airbnb, Brian Chesky, ο 190ος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο σύμφωνα με το Forbes, εθεάθη να απολαμβάνει νυχτερινή έξοδο στη Μύκονο.

Ο 44χρονος δισεκατομμυριούχος βιντεοσκοπήθηκε το Σαββατοκύριακο από το Mykonoslive.tv σε ένα πολύ διάσημο μπαρ-εστιατόριο με μια μεγάλη ομάδα φίλων και συνεργατών.

Η καθαρή αξία του Chesky ανέρχεται σε 9,6 δισεκατομμύρια δολάρια

Σύμφωνα με το Mykonoslive.tv, επί μία ώρα έξω από το διάσημο bar restaurant της Χώρας επικρατούσε μεγάλη κινητικότητα από προσωπικό ασφαλείας καθώς ανέμεναν την άφιξή του.


Η καθαρή αξία του Chesky ανέρχεται σε 9,6 δισεκατομμύρια δολάρια, κυρίως λόγω της κατοχής 67 εκατομμυρίων μετοχών της Airbnb.

Καμουφλαρισμένος στη Μύκονο ο Ζακ Έφρον

Σύμφωνα με το Greek City Times, o καρδιοκατακτητής του Χόλυγουντ Ζακ Έφρον, μαζί με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Airbnb, Brian Chesky, απόλαυσαν μια απομονωμένη πενθήμερη απόδραση στο λαμπερό νησί της Μυκόνου.

Το δίδυμο επέλεξε μια πολυτελή βίλα και παρέμεινε σε μεγάλο βαθμό κρυμμένο για να αποφύγει τους παπαράτσι.

Την τελευταία του νύχτα, ο Αμερικανός ηθοποιός, γνωστός για τον βραβευμένο με Emmy ρόλο του στο franchise «High School Musical», και το 2021 απέσπασε βραβείο Emmy για την παρουσίαση του ντοκιμαντέρ «Ο γύρος του κόσμου με τον Ζακ Έφρον», επιχείρησε να γνωρίσει την έντονη νυχτερινή ζωή.

Για πάνω από μία ώρα οι πολυάριθμοι άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας βρίσκονταν σε επαγρύπνηση αναμένοντας την άφιξή του στο κλαμπ.

Παρότι ο φωτισμός ήταν χαμηλός και η ορατότητα από τα διπλανά τραπέζια περιορισμένη, εκείνος φορούσε καπέλο και γυαλιά ηλίου για να μην τον αναγνωρίσουν.

Η διασκέδαση στο club της Μυκόνου

O Efron, ο οποίος έχει αποκτήσει το δικό του αστέρι στην διάσημη λεωφόρο Walk of Fame του Χόλυγουντ, συνέχισε τη βραδιά του σε βίλα του νησιού όπου έλαβε χώρα πριβέ πάρτυ με τους καλεσμένους να υπογράφουν χαρτί ότι δεν θα τραβήξουν βίντεο και φωτογραφίες από το event.

Ο 37χρονος πρωταγωνιστής χόρεψε και διασκέδασε με την ψυχή του και το πρωί πέταξε με ιδιωτικό αεροπλάνο για Ίμπιζα.