O τραγουδιστής Σάκης Ρουβάς, φαίνεται να «παίζει στα δάχτυλα» πια το TikTok, δημοσιεύοντας μια σειρά από αστεία, ή τρυφερά βίντεο με την οικογένεια του.

«Οριακά νόμιζα ότι ο Ρουβάς έφτιαχνε την πίτσα» έγραψε ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος συμπλήρωσε: «Ο αδερφός του μοιάζει πιο πολύ πλέον στον Ρουβά από τον Ρουβά τον ίδιο»

Εχθές, ο Σάκης Ρουβάς, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς θαυμαστές του, ένα σπάνιο βίντεο στο οποίο απεικονίζεται ο ίδιος μαζί με τον αδερφό του, Απόστολο, ο οποίος άνοιξε ένα νέο ιταλικό εστιατόριο στην Ηλιούπολη.

«Σαν κάπως να μου άνοιξε η όρεξη»

Ο Σάκης Ρουβάς, κατέφθασε όλο χαμόγελο στο εστιατόριο, και όπως βλέπουμε στο πρώτο πλάνο, ο αδερφός του ετοιμάζει μια πίτσα ενώ ακολουθεί ο εξής αστείος διάλογος: «Αυτή είναι η PARMA» λέει ο Απόστολος. «Δηλαδή;» ρωτάει ο τραγουδιστής. «Δηλαδή θα βάλουμε πάνω πράγματα που είναι από την Πάρμα» λέει ο αδερφός του χαριτολογώντας, με τον Σάκη Ρουβά να γελάει.

@sakisrouvas Σαν κάπως να μου άνοιξε η όρεξη 😇 New spot in town 📍 @pizzarte_streetfood 💥 Καλή αρχή στο νέο σου ξεκίνημα @apostolosrouvas ❤️ #sakisrouvas #apostolosrouvas #italianfood #ilioupoli ♬ Che La Luna – Louis Prima

Στην συνέχεια ο τραγουδιστής δοκιμάζει τις πίτσες, έχοντας μια έκφραση γευστικής ικανοποίησης.

Στη λεζάντα του βίντεο ο Σάκης Ρουβάς έγραψε μεταξύ άλλων: «Σαν κάπως να μου άνοιξε η όρεξη», ενώ δεν παρέλειψε να ευχηθεί καλό ξεκίνημα στον αδερφό του.

Πολλοί βεβαίως σχολίασαν την τρομερή ομοιότητα των δυο αδερφών. «Οριακά νόμιζα ότι ο Ρουβάς έφτιαχνε την πίτσα» έγραψε ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος συμπλήρωσε: «Ο αδερφός του μοιάζει πιο πολύ πλέον στον Ρουβά από τον Ρουβά τον ίδιο».