Ο Τομ Χανκς και η σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον έπεσαν θύματα διάρρηξης.

Το περιστατικό, σύμφωνα με το TMZ, φέρεται να συνέβη πριν από μερικές εβδομάδες, όταν διαρρήκτες προσπάθησαν να εισβάλουν στο σπίτι του ηθοποιού.

Η υπόθεση βρίσκεται υπό αστυνομική έρευνα

Όλα έγιναν μάλιστα, κατά τη διάρκεια της ημέρας, όταν οι διαρρήκτες προσπάθησαν να εισέλθουν στο ακίνητο σπάζοντας τα παράθυρα του ξενώνα. Το διάσημο ζευγάρι έλειπε από την πόλη κατά τη διάρκεια του περιστατικού.

Τα σπασμένα τζάμια ενεργοποίησαν συναγερμό, και οι διαρρήκτες δεν κατάφεραν να εισβάλουν στο εσωτερικό του σπιτιού.

Ούτε ο Τομ Χανκς, ούτε η Ρίτα Γουίλσον ωστόσο, δεν έχουν αποκαλύψει τι και αν κλάπηκε κάτι από την οικία τους.

«Το περιστατικό συνέβη μέρα μεσημέρι πριν μέρες, όσο το ζευγάρι έλειπε από την πόλη. Ένας συναγερμός που ενεργοποιήθηκε από τα σπασμένα τζάμια δεν ήταν αρκετός για να σταματήσει τους κλέφτες από το να μπουν μέσα. Ωστόσο, τα καλά νέα εδώ είναι ότι οι κλέφτες δεν κατάφεραν να μπουν μέσα στο κυρίως μέρος του σπιτιού» γράφει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Η υπόθεση βρίσκεται υπό αστυνομική έρευνα και μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει συλλήψεις.

Μεταξύ των πολλών πολυτελών ακινήτων του ζευγαριού, η έπαυλη Pacific Palisades στο Λος Άντζελες, αξίας 26 εκατομμυρίων δολαρίων, είναι το πιο διάσημο περιουσιακό τους στοιχείο.

Παρόμοιες διαρρήξεις

Το ζευγάρι έγινε το τελευταίο θύμα σε μια σειρά διαρρήξεων που συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στο Λος Άντζελες, και φαίνεται να είναι έργο μιας από τις πολλές συμμορίες που δρουν στην περιοχή.

Μόνο τις τελευταίες έξι εβδομάδες, η ηθοποιός Sarah Hyland και ο ηθοποιός και κωμικός Μάρλον Γουέιανς έχουν επίσης πέσει θύματα της απότομης αύξησης των διαρρήξεων στο Λος Άντζελες.

Η είδηση για τη διάρρηξη στο σπίτι του Τομ Χανκς και τη Ρίτα Γούλισον έρχεται σχεδόν ένα χρόνο αφότου ο γιος του ζευγαριού, ο Τσετ, 34 ετών, αντιμετώπισε έναν εισβολέα στο δικό του σπίτι.

Τότε, αναφέρθηκε ότι ο ύποπτος επιτέθηκε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν στη σκηνή, αλλά ο Chet δεν έπαθε τίποτα.