Στην περίπτωση που θεωρείται τον εαυτό σας δεινό κολυμβητή, μάλλον μετά από αυτό το βίντεο θα αναθεωρήσετε.

Αν και πολλοί έσπευσαν να πουν ότι οι κολυμβητές των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού είναι πιο αργοί απ’ ό,τι συνήθως, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να πιστέψετε ότι είστε σε θέση να τους ανταγωνιστείτε.

Το viral βίντεο προέρχεται από μια εκδήλωση που ονομάζεται Sprint with the Stars, η οποία φέρνει αντιμέτωπους απλούς κολυμβητές με ολυμπιακούς αστέρες όπως οι Adam Peaty, David Popovici, James Guy και Sydney Pickrem.

Αγωνίζονται στα 50 μέτρα και κάθε ηλικιακή ομάδα περιλαμβάνει 9 άτομα. Ωστόσο η μεσαία λωρίδα της πισίνας είναι αφιερωμένη σε έναν ολυμπιονίκη, ο οποίος ξεκινά δευτερόλεπτα μετά από τους υπόλοιπους με σκοπό να τους προλάβει.

«Σαν να τρέχεις με τα μικρά σου αδέρφια και να τους δίνεις προβάδισμα»

Στον εν λόγω βίντεο, ο καλεσμένος ολυμπιονίκης περιμένει να φτάσουν οι κολυμβητές μέχρι τα μισά της διαδρομής. Στη συνέχεια μπαίνει στο νερό και με απίστευτη ταχύτητα τους προφταίνει τερματίζοντας σχεδόν πρώτος.

Δείτε το βίντεο:

«Είναι πραγματικά τρελό πόσο γρήγοροι είναι!»

Τα σχόλια κάτω από το βίντεο πήραν φωτιά με αρκετούς να αδυνατούν να πιστέψουν αυτό που μόλις είδαν.

«Σαν να τρέχεις με τα μικρά σου αδέρφια και να τους δίνεις προβάδισμα», σχολίασε ένας χρήστης στο Χ.

«Είναι πραγματικά τρελό πόσο γρήγοροι είναι! Εξαιρετικά ταλαντούχοι και σκληρά εργαζόμενοι!», σχολίασε ένας άλλος.

Ένας τρίτος δήλωσε ότι προτιμά να παρακολουθεί τους ολυμπιονίκες κολυμβητές γιατί «έχουν αυτό το επιπλέον επίπεδο αφοσίωσης και ικανότητας».

Το Sprint with the Stars ξεκίνησε το 2019 και χρειάστηκε να σταματήσει προσωρινά λόγω της πανδημίας της Covid-19, αλλά επέστρεψε δυναμικά το 2022.

Φέτος οι αγώνες θα ξεκινήσουν την 1η Σεπτεμβρίου 2024 στο Sandwell Aquatics Centre, στο Μπέρμιγχαμ του Ηνωμένου Βασιλείου. Η διοργάνωση θα υποδεχτεί και πάλι μια σειρά από ολυμπιονίκες, προμηνύοντας έναν αξέχαστο αγώνα.