Τρίτη 06 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Συγχαρητήρια πολιτικής και Πολιτειακής ηγεσίας στον ιπτάμενο Μανόλο – «Πέταξε και έφτασε στο βάθρο των Ολυμπιακών Αγώνων»

Συγχαρητήρια πολιτικής και Πολιτειακής ηγεσίας στον ιπτάμενο Μανόλο – «Πέταξε και έφτασε στο βάθρο των Ολυμπιακών Αγώνων»

Όλη η Ελλάδα είναι περήφανη για τον Εμμανουήλ Καραλή, τον αθλητή του Ολυμπιακού που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο με άλμα στα 5.90 μέτρα. «Μανόλο θερμά συγχαρητήρια» λένε η πολιτική και πολιτειακή ηγεσία.

«Όλη η Ελλάδα πέταξε μαζί του! Θερμά συγχαρητήρια στον εξαιρετικό επικοντιστή μας Εμμανουήλ Καραλή για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού! Του αξίζουν τα καλύτερα, το μέλλον του ανήκει!», αναφέρει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου σε ανάρτηση της για την επιτυχία του Εμμανουήλ Καραλή και τη διάκρισή του στους ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Μητσοτάκης: Μανόλο, θερμά συγχαρητήρια

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, πρώτος, συνεχάρη με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον χάλκινο ολυμπιονίκη στο άλμα επί κοντώ Εμμανουήλ Καραλή για την επιτυχία του.

Ο πρωθυπουργός ανέφερε: «Καταπληκτικός Εμμανουήλ Καραλής! «Πέταξε» απόψε και έφτασε στο βάθρο των Ολυμπιακών Αγώνων κερδίζοντας το χάλκινο μετάλλιο. Μανόλο, θερμά συγχαρητήρια. Όλη η Ελλάδα είναι περήφανη!»

Κασσελάκης: «Πετάξαμε μαζί σου»

«Χαμόγελο, πείσμα, δικαίωση. «Πετάξαμε» μαζί σου σήμερα Μανόλο! Συγχαρητήρια» ήταν το μήνυμα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη.

Ανδρουλάκης: Μας έκανες περήφανους

«Λίγο πριν τον τελικό, μας έστειλε μήνυμα ότι θα αγωνιστεί με την καρδιά και την ψυχή του. Και το έκανε με το παραπάνω! Συγχαρητήρια Εμμανουήλ για το χάλκινο μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ. Μας έκανες περήφανους!» αναφέρει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης.

Sports in

Έγραψε ιστορία ο Ντουπλάντις: Έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ με 6.25μ. (vid)

Ο Αρμάντ Ντουπλάντις έγραψε ιστορία στο άλμα επί κοντώ κάνοντας ρεκόρ Ολυμπιακών Αγώνων αλλά και παγκόσμιο ρεκόρ με τα 6.25μ. που πέρασε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 06 Αυγούστου 2024