Δευτέρα 05 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Οικογενειακές στιγμές για την Spetzy στις παραλίες της Καλιφόρνιας

Οικογενειακές στιγμές για την Spetzy στις παραλίες της Καλιφόρνιας

Οι φωτογραφίες από τις ξέγνοιαστες στιγμές της γατούλας που διασώθηκε από τις Σπέτσες αναρτήθηκαν στο προφίλ της στο Instagram

Τις καλύτερες στιγμές της ζωής της δείχνει να περνά η Spetzy, η πανέμορφη γατούλα που διασώθηκε από την αμερικανίδα τουρίστρια Κόκο Γκοζλάν στις Σπέτσες.

Υπενθυμίζεται ότι η Spetzy είχε εντοπιστεί από την Γκοζλάν μέσα στα νερά του λιμανιού του νησιού, οριακά να πνίγεται. Δίχως να χάσει λεπτό η νεαρή τουρίστρια βούτηξε και έσωσε το μικρό ζώο και έκτοτε δικαιωματικά έχει γίνει η μαμά της.

«Την έβλεπα να στριφογυρνάει, να πνίγεται, το ένστικτό μου έλεγε ότι δεν έχουμε χρόνο, έβγαλα τα παπούτσια μου και βούτηξα», θυμάται η Γκοζλάν καθώς περιγράφει τα όσα συνέβησαν.

«Δεν ξέρω… Κάτι ένιωσα… Γύρισα στον φίλο μου και του είπα ‘έχουμε γάτα’»

«Πρόσεξα κάτι στο νερό και νόμιζα ότι ήταν ψάρι ή κάτι τέτοιο», είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1. «Πλησίασα και κατάλαβα ότι ήταν γάτα. Στριφογυρνούσε, πνιγόταν, ήταν φρικτό, δεν είχαμε χρόνο, θα πέθαινε», πρόσθεσε.

«Η καλύτερη πρώτη ημέρα στην παραλία»

Έχοντας πλέον υιοθετήσει τη Spetzy η Γκοζλάν ανήρτησε φωτογραφίες από τα πρώτα τους μπάνια στην Καλιφόρνια, παρέα και με τον σκύλο της. Οι απολαυστικές φωτογραφίες δημοσιεύθηκαν στο προφίλ της Spetzy που μετρά πλέον 82 χιλιάδες ακολούθους.«Η καλύτερη πρώτη ημέρα στην παραλία», αναγράφεται στη λεζάντα.

Την οικογενειακή φωτογραφία αναδημοσίευσε και η σελίδα «Ζωόφιλη Δράση» στο Facebook.

Γάτα

Η απόφαση της υιοθεσίας ήταν μονόδρομος

Η Γκοζλάν εξήγησε πώς αποφάσισε να υιοθετήσει τη Spetzy, εξηγώντας πως είχε να κάνει με κάτι που ένιωσε όσο την κρατούσε στην αγκαλιά της.

«Όταν την πήγαμε στον κτηνίατρο, δεν ανταποκρινόταν. Την είχα στην αγκαλιά μου κι απλώς καθόταν εκεί. Δεν ξέραμε αν θα τα καταφέρει και, ξαφνικά, άρχισε να κλαίει και γραπώθηκε πάνω μου. Δεν ξέρω… Κάτι ένιωσα… Γύρισα στον φίλο μου και του είπα ‘έχουμε γάτα’», είπε.

Επιπλέον δεν παρέλειψε να προτρέψει τον κόσμο να υιοθετεί και να μην αγοράζει κατοικίδια. «Θα σας το ανταποδώσουν περισσότερο από κάθε τι. Είναι μικροσκοπική [η Spetsy] αλλά έχει τόση αγάπη!».

Sports in

Ο Φουρνιέ και οι NBAers που παραμένουν ελεύθεροι και θα απασχολήσουν ομάδες της Euroleague

Ο Εβάν Φουρνιέ συνεχίζει να είναι ελεύθερος, ενώ υπάρχουν αρκετές ακόμη αξιόλογες περιπτώσεις στο ΝΒΑ, με τις ομάδες της Euroleague να παρακολουθούν στενά την αγορά των ΗΠΑ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 05 Αυγούστου 2024