Το καλοκαίρι θέλουμε όλα να είναι πιο ανάλαφρα, η διάθεσή μας, το μακιγιάζ μας, τα μαλλιά μας. Η αγαπημένη ηθοποιός, Μαρία Ναυπλιώτου είναι το απόλυτο inspo για αυτό το καλοκαίρι αφού λατρεύει τα no makeup looks και δείχνει απλά υπέροχη!

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μας δείχνει στιγμές από τη ζωή της και εμείς εστιάζουμε στα υπέροχα μακιγιάζ που υιοθετεί.

Η ηθοποιός φαίνεται ότι ξέρει να τονίζει τα σωστά σημεία του προσώπου της και αναδεικνύονται τέλεια τα χαρακτηριστικά της.

«Ο Αύγουστος είναι η Κυριακή του καλοκαιριού! Να τον απολαμβάνουμε με αλάτι στα μαλλιά και θάλασσες στην καρδιά. Καλό μας μήνα. Vacay mode on», έγραψε στην περιγραφή της τελευταίας φωτογραφίας και εμείς δεν έχουμε παρά να συμφωνήσουμε μαζί της!


Για να το πετύχετε αυτό το natural φινίρισμα, απλώς επιλέξτε βασικά προϊόντα , με κρεμώδη ή ανεπαίσθητη υφή πούδρας και προσθέστε λαμπερές αντανακλάσεις σε φυσικές αποχρώσεις.

Πώς να δημιουργήσετε ένα φυσικό μακιγιάζ step by step

Foundation με βάση το νερό

Τα νέας γενιάς προιόντα έχουν εξαιρετικά ελαφριά κάλυψη με βάση το νερό , μια ιδιαίτερα ενυδατική φόρμουλα περιποίησης και λαμπερό φινίρισμα που τελειοποιεί την επιδερμίδα χωρίς να την καλύπτει. Η καλύτερη μέθοδος εφαρμογής είναι με τα ακροδάχτυλα ή ένα βρεγμένο σφουγγάρι.

Concealer

Χρησιμοποιείστε το με μέτρο, μόνο σε μέρη όπου είναι απολύτως απαραίτητο , όπως μαύροι κύκλοι και ατέλειες προσώπου. Επιλέξτε μια λεπτόρρευστη φόρμουλα, εύκολη στην ανάμειξη και λιγότερο ορατή.

Creamy bronzer

Η σκίαση στο πρόσωπο που θυμίζει μαύρισμα είναι ένα άλλο θεμελιώδες βήμα για την αναδημιουργία σε no makeup beauty εμφανίσεις ομορφιάς. Η υφή κρέμας κάνει το αποτέλεσμα εξαιρετικά φυσικό.

Creamy ρουζ

Απλώστε το απευθείας με τα δάχτυλά σου στα μάγουλα. Το συγκεκριμένο ρουζ αντιδρά με το pH του δέρματος και δημιουργεί μια πολύ φυσική εμφάνιση στην επιδερμίδα.

Creamy σκιά ματιών

Με λαμπερές αντανακλάσεις , η κρεμώδης υφή αναμειγνύεται πολύ εύκολα και το φυσικό αποτέλεσμα είναι εγγυημένο εφαρμόζοντας χρυσές και καφέ αποχρώσεις.

Ψαλιδάκι βλεφαρίδων και μάσκαρα

Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε ένα ψαλιδάκι βλεφαρίδων για να «ανοίξετε» το βλέμμα και να εφαρμόσετε μάσκαρα μόνο στις άκρες των βλεφαρίδων ή δοκιμάσετε μια μάσκαρα σε καφέ απόχρωση.

Gel φρυδιών

Για να τα καθορίσετε και να χτενίσετε τα φρύδια σου, προτιμήστε ένα διάφανο τζελ φρυδιών.

Lip balm

Η πιο φυσική εμφάνιση των χειλιών θυμίζει το ροζ χρώμα και τη λάμψη του βλεννογόνου. Αυτός είναι ο λόγος που τα balms είναι τα τέλεια προϊόντα για αυτό το στιλ μακιγιάζ.

Πηγή: Grace