Δευτέρα 05 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Μόδα: H «άσχημη» τάση στα tops από τα 00s επέστρεψε και κολλήσαμε ξανά

Μόδα: H «άσχημη» τάση στα tops από τα 00s επέστρεψε και κολλήσαμε ξανά

Η μόδα κάνει κύκλους και τα «άσχημα» και «παλιομοδίτικα» κομμάτια της εποχής επέστραψαν και κερδίζουν ξανά τη θέση τους στις ντουλάπες των fashionistas.

Η επιστροφή των polo shirts από τα πρώτα χρόνια της δεκαετίας του 2000 αποτελεί ένα από τα πιο ενδιαφέροντα fashion comebacks των τελευταίων ετών. Αυτά τα πουκάμισα, που κάποτε θεωρούνταν ως το «άσχημο» ή «παλιομοδίτικο» κομμάτι της εποχής, φαίνεται να κερδίζουν ξανά τη θέση τους στις ντουλάπες των fashionistas.

Σκεφτείτε λίγο: ποια τάση από τα πρώτα χρόνια της χιλιετίας σας έρχεται στο μυαλό; Μάλλον τσάντες baguette και statement belts. Όμως, αν υπάρχει μία τάση που ήταν παντού, από τις πασαρέλες μέχρι τα κόκκινα χαλιά, αυτή είναι το polo shirt. Sportswear brands όπως οι Ralph Lauren, Lacoste και Tommy Hilfiger προώθησαν αυτό το ρούχο με τις συλλογές τους, αλλά η πραγματική επανάσταση ήρθε όταν οι celebrities, ιδιαίτερα οι ράπερς, το υιοθέτησαν. Μάλιστα, το γεγονός ότι πολλοί το φορούσαν με διπλό στρώμα έκανε την τάση ακόμα πιο αξιοσημείωτη.

GUCCI S/S 24

Ωστόσο, όπως συμβαίνει με όλες τις τάσεις, η δημοφιλία των polo shirts υποχώρησε με την πάροδο του χρόνου, και το αντικείμενο αυτό θεωρήθηκε ως «κακόγουστο». Παρ’ όλα αυτά, τους τελευταία μήνες έχουμε δει μια αναβίωση της τάσης. Η επανεμφάνιση του polo shirt στις πασαρέλες της άνοιξης/καλοκαιριού 2024 και της φθινοπωρινής/χειμερινής συλλογής 2024 δεν είναι η μοναδική εξήγηση για την επανεμφάνισή του. Η άνοδος της tenniscore και της country-club chic αισθητικής, εν μέρει λόγω της επιτυχίας της ταινίας The Challengers, και η αποδοχή του sportswear από διάσημες προσωπικότητες όπως η Bella Hadid, η Rihanna και η Hailey Bieber, έχουν συντελέσει στη νέα του επιτυχία.

Eκτός όμως από την sporty εκδοχή του το polo shirt έρχεται και στην crochet εκδοχή του, που το κάνει ακόμα πιο καλοκαιρινό και cool.

Εάν αμφιβάλλετε για το πώς το polo shirt κατάφερε να επανέλθει στη μόδα, ρίξτε μια ματιά στα looks που μας εμπνέουν.

DRIES VAN NOTEN S/S 24

MIU MIU S/S 24

Πηγή: Grace

Sports in

Ορτέγκα: «Έχουμε δουλέψει πολύ, να είμαστε έτοιμοι στα επίσημα παιχνίδια» (vid)

Οι δηλώσεις του Φρανσίσκο Ορτέγκα μετά τη φιλική ισοπαλία του Ολυμπιακού στην Ιταλία κόντρα στη Ρόμα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 05 Αυγούστου 2024