Το καλοκαίρι είναι η εποχή που περιμένουμε όλη τη χρονιά: ήλιος, θάλασσα, νησιά και χαλάρωση. Είναι επίσης η εποχή που η μόδα μεταμορφώνεται, προσφέροντας νέες ευκαιρίες για να εκφράσουμε την προσωπικότητά μας μέσω των ρούχων και των αξεσουάρ μας. Φέτος, οι τάσεις στα κοσμήματα είναι πιο εντυπωσιακές από ποτέ, συνδυάζοντας φυσική ομορφιά με μοναδικά στυλιστικά στοιχεία, δημιουργώντας έτσι το τέλειο συνοδευτικό για τις καλοκαιρινές μας περιπέτειες.

Το φετινό καλοκαίρι μάς καλεί να αγκαλιάσουμε το χρυσό. Ο χρυσός είναι το σύμβολο της πολυτέλειας και της φωτεινότητας, και φέτος τα κοσμήματα σε αυτό το χρώμα υπόσχονται να αναδείξουν το μαύρισμά μας με μαγευτικό τρόπο. Χρυσά κολιέ, δαχτυλίδια και βραχιόλια προσθέτουν μια αίσθηση κομψότητας σε κάθε εμφάνιση, και μπορούν εύκολα να συνδυαστούν με τα καλοκαιρινά μας σύνολα, είτε πρόκειται για ένα απλό φόρεμα είτε για ένα μοντέρνο σορτς με τοπ.

Αναμφισβήτητα, η θάλασσα είναι η κύρια έμπνευση για τα bijoux και αυτό το καλοκαίρι. Τα κομμάτια που περιλαμβάνουν στοιχεία από τον ωκεανό, όπως κοχύλια, αστερίες και κοράλλια, φέρνουν την αίσθηση του καλοκαιριού κοντά μας. Για όσες αγαπούν την παιχνιδιάρικη διάθεση, τα κοσμήματα από χάντρες με έντονα χρώματα και δημιουργικές συνθέσεις είναι η απόλυτη επιλογή. Αυτά τα αξεσουάρ προσθέτουν ζωντάνια και fun σε κάθε εμφάνιση, κάνοντάς τα ιδανικά για τις χαλαρές στιγμές μας στην παραλία ή τα βραδινά ποτά με φίλους. Το art and craft στιλ τους αποπνέει δημιουργικότητα και προσωπικότητα, δίνοντας ζωή στα καλοκαιρινά μας outfits.

Τα κοσμήματα ήταν, είναι και θα είναι η τελική και πολλές φορές καθοριστική πινελιά στα looks μας.

Δείτε παρακάτω τις τάσεις που κυριαρχούν και θα μας κάνουν να ξεχωρίσουμε στις διακοπές.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KEANE (@keanenewyork)

Πηγή: Grace