Η Sharon Stone παρακολούθησε τον τελικό του τένις ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού την Κυριακή. Και ας πούμε ότι είστε η Sharon Stone και επιλέγετε να παρακολουθήσετε την μάχη για το χρυσό μετάλλιο ανάμεσα σε δύο σπουδαίους τενίστες, τον Novak Djokovic και τον Carlos Alcaraz. Θα βρεθείτε στις κερκίδες και είναι δεδομένο ότι ο φωτογραφικός φακός θα σας τσακώσει και την επόμενη μέρα θα είστε παντού στα media. Τι φοράτε;

Η 66χρονη ηθοποιός εθεάθη ανάμεσα στο πλήθος να χειροκροτά και να ζητωκραυγάζει κατά τη διάρκεια του αγώνα μεταξύ της Ισπανίας και της Σερβίας. Η Αμερικανίδα ηθοποιός για την περίσταση επέλεξε ένα ανοιχτό μπεζ κοστούμι από λινό, καλυμμένο με σκίτσα διαφορετικών λουλουδιών σε απαλές αποχρώσεις του ροζ και βιολετί και λεπτομέρειες καλλιγραφικά γράμματα, με ασορτί πουκάμισο με φιόγκο στον λαιμό κάτω από το σακάκι της. Τα συνδύασε με λευκή τσάντα και γυαλιά ηλίου.

Το όμορφο σχέδιο είχε μια αιθέρια αίσθηση και διέθετε απαλές παστέλ αποχρώσεις, ενώ το floral print δεν ήταν πολύ έντονο και έδινε ένα υπέροχο θηλυκό vibe.

Αν έχετε όρεξη να φορέσετε ένα φλοράλ κοστούμι αυτό το καλοκαίρι για γάμο ή επίσημη περίσταση, πρέπει να ρίξετε μια ματιά στη Sharon για έμπνευση.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα είδαμε ένα μεγάλο μέρος του φάσματος των συναισθημάτων να αντανακλάται στις εκφράσεις του προσώπου της, από το να ακτινοβολεί ενθουσιασμένη μέχρι το να παρακολουθεί με σοβαρό ύφος.

Το πρώην μοντέλο του Playboy εθεάθη επίσης να βγάζει selfies με θαυμαστές στο πλήθος.

Η εμφάνιση της σταρ στους Ολυμπιακούς Αγώνες ήρθε μετά από μια φωτογραφία που έγινε viral την Τετάρτη και έδειχνε την ηθοποιό με ένα τεράστιο μαυρισμένο μάτι.

Πηγή: Grace