Η συνεργασία των δύο εταιρειών  είναι άκρως σημαντική για το ενδιαφερόμενο στα πολιτιστικά δρώμενα κοινό της χώρας μας, καθώς πρόκειται να φέρει επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες έχουν πρόσβαση σε επιλογές ψυχαγωγίας. Μέσω της ενσωμάτωσης της σελίδας της more.com στο in.gr, οι επισκέπτες θα μπορούν πλέον, παράλληλα με την καθημερινή τους αξιόπιστη ενημέρωση και ψυχαγωγία να ανακαλύπτουν ποικίλες εκδηλώσεις και να αγοράζουν τα εισιτήριά τους χωρίς  να χρειάζεται να μεταβούν σε διαφορετική ιστοσελίδα.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαστούμε με τη more.com για να προσφέρουμε στους χρήστες μας μια πρωτοποριακή εμπειρία, που συνδυάζει την ενημέρωση γύρω από τα πολιτιστικά δρώμενα με την εύκολη και ασφαλή πρόσβαση στην ψυχαγωγία. Αυτός είναι απλώς ένας ακόμα τρόπος με τον οποίο δεσμευόμαστε να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των αναγνωστών μας» δηλώνει ο Γιώργος Σαλιάρης – Φασσέας, Γενικός Διευθυντής της Alter Ego Media, ενώ ο Βαγγέλης Μήτσης, CEO της more.com, συμπληρώνει: «Η συνεργασία με το in.gr μάς επιτρέπει να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε ένα ευρύτερο κοινό, διασφαλίζοντας ότι όλο και περισσότεροι υποστηρικτές του πολιτισμού θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε εκδηλώσεις της αρεσκείας τους.»

Βασικά πλεονεκτήματα της συνεργασίας:

Ευχάριστο και απρόσκοπτο αγοραστικό ταξίδι:

Η ενσωμάτωση των υπερσύγχρονων υπηρεσιών παροχής εισιτηρίων της more.com στην πλατφόρμα του in.gr επιτρέπει στους πελάτες να βρίσκουν και να αγοράζουν εύκολα εισιτήρια για τις αγαπημένες τους εκδηλώσεις, ενώ παραμένουν ενημερωμένοι για τα νέα της ημέρας. Πλέον δε χρειάζεται να επισκέπτονται επιπλέον ιστότοπους ή φυσικά σημεία πώλησης – τα πάντα είναι διαθέσιμα με λίγα κλικ.

Διευρυμένη προσβασιμότητα:

Μέσω της συγκεκριμένης συνεργασίας, ένα ευρύτερο κοινό αποκτά πρόσβαση σε επιλογές ψυχαγωγίας. Η ευρεία δημογραφική απήχηση του in.gr, δίνει τη δυνατότητα σε ακόμα περισσότερους  χρήστες να ανακαλύπτουν εκδηλώσεις του ενδιαφέροντός τους και να αγοράζουν εισιτήρια χωρίς κόπο. Αυτό θα μπορούσε δυνητικά να οδηγήσει σε μεγαλύτερη προσέλευση σε εκδηλώσεις και σε μια πιο ζωντανή πολιτιστική σκηνή στην Ελλάδα.

Αξιοπιστία και ασφάλεια σε κάθε αγορά:

Τόσο το in.gr όσο και η more.com, δίνουν προτεραιότητα στην ασφάλεια των πελατών τους. Η συνεργασία αυτή υπόσχεται την ύψιστη διασφάλιση προσωπικών δεδομένων καθώς και τις πιο αξιόπιστες διαδικασίες πληρωμής, δημιουργώντας στους χρήστες το αίσθημα της απόλυτης εμπιστοσύνης σε κάθε τους συναλλαγή.

Ενίσχυση του ψηφιακού οικοσυστήματος:

Η συνεργασία συμβάλλει στην οικοδόμηση ενός πιο ολοκληρωμένου ψηφιακού οικοσυστήματος στην Ελλάδα. Συνδυάζοντας τα Μ.Μ.Ε, την τεχνολογία και την ψυχαγωγία κάτω από μια στέγη, προωθείται ένα πιο συνδεδεμένο και αποτελεσματικό διαδικτυακό περιβάλλον, προς όφελος τόσο των χρηστών όσο και των επιχειρήσεων.

 Σχετικά με την Alter Ego Media 

Η Alter Ego Media είναι ο μεγαλύτερος ελληνικός Όμιλος Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Με περισσότερους από 1.100 εργαζομένους, αποτελεί ταυτόχρονα τον μεγαλύτερο παραγωγό περιεχομένου στην Ελλάδα.

Στο χαρτοφυλάκιο του Ομίλου περιλαμβάνονται ο πρώτος σε τηλεθέαση τηλεοπτικός σταθμός MEGA, τα εμβληματικά και ιστορικά ειδησεογραφικά μέσα ΤΟ ΒΗΜΑ, ΤΑ ΝΕΑ και OΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ. Σημείο αναφοράς για την Αlter Ego Media αποτελεί η μεγαλύτερη ελληνική διαδικτυακή πύλη ΙΝ.GR. Ο Όμιλος κατέχει επίσης τον ραδιοφωνικό σταθμό MY RADIO, την εταιρεία παραγωγής ALTER EGO STUDIOS και την εταιρεία περιεχομένου MORE MEDIA.

Με όχημα το πάθος για υπεύθυνη ενημέρωση, πολυφωνία αλλά  και ποιοτική ψυχαγωγία, η Alter Ego Media επενδύει διαρκώς σε νέες τεχνολογίες και μετασχηματίζεται σε ένα διεθνώς ανταγωνιστικό Media Tech Group.

www.alteregomedia.org 

#alteregomedia #mega #tovima #tanea #ot #ingr #myradio #media

Σχετικά με τη more.com

H more.com είναι η κορυφαία πλατφόρμα έκδοσης ηλεκτρονικών εισιτηρίων στην Ελλάδα, αναγνωρισμένη για την τεχνολογία αιχμής και την εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών. Με περισσότερους από 4.000 συνεργάτες, 370.000 παραγωγές και 46 εκατομμύρια εισιτήρια να έχουν πουληθεί σε όλη την Ευρώπη, η more.com έχει καθιερωθεί ως ο απόλυτος προορισμός για την έκδοση εισιτηρίων ψυχαγωγίας στην Ελλάδα, με την παρουσία της να γίνεται όλο και μεγαλύτερη και στο εξωτερικό.

www.more.com