Η αγορά των smartwatches αναπτύσσεται διαρκώς με τα τελευταία μοντέλα να συνδυάζουν την αυθεντική αίσθηση ενός αναλογικού ρολογιού με χαρακτηριστικά υψηλής τεχνολογίας.

Με προηγμένα χαρακτηριστικά, όπως φωνητικούς βοηθούς, ανίχνευση σύγκρουσης, υποστήριξη κλήσεων και κειμένων και μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, τα σύγχρονα smartwatches είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα απλό αξεσουάρ.

Και χάρη στους ισχυρούς αισθητήρες και τις ευρεία γκάμα εφαρμογών, έχουν γίνει επίσης ένας από τους πιο δημοφιλείς ανιχνευτές υγείας και φυσικής κατάστασης.

Πείτε αντίο στα ογκώδη, αντιαισθητικά smartwatches του παρελθόντος. Η νέα εποχή φέρνει στην επιφάνεια κομψά σχέδια και προσαρμόσιμες επιφάνειες ρολογιών, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να αναδείξετε την ατομικότητά σας, ενώ παράλληλα παραμένετε συνδεδεμένοι.

Εμείς σας προτείνουμε μερικά από τα καλύτερα smartwatch  και εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σας και τον καρπό σας.

Apple Watch Series 8 GPS 45mm Silver Aluminium Case & White Sport Band

Το Apple Watch Series 8 διαθέτει προηγμένους αισθητήρες υγείας και εφαρμογές, που σας επιτρέπουν να μετρήσετε τον καρδιακό παλμό, το επίπεδο οξυγόνου στο αίμα και να παρακολουθείτε αλλαγές της θερμοκρασίας.

Στο Apple Watch Series 8 θα εντοπίσετε πολλά προγράμματα γυμναστικής, για να διαλέξετε εκείνο που θέλετε και να ξεκινήσετε την προπόνησή σας. Επίσης, μετράει το επίπεδο του οξυγόνου στο αίμα, παρακολουθεί τον ύπνο σας και σας δίνει συμβουλές βελτίωσής του, σας συμβουλεύει πώς να αναπνέετε σωστά και φυσικά καταγράφει τους καρδιακούς σας παλμούς.

Η λειτουργία crash detection που είναι διαθέσιμη στο Apple Watch Series 8, είναι πολύ βοηθητική. Πιο συγκεκριμένα, σε περίπτωση που σας συμβεί κάποιο τροχαίο στο δρόμο, το ρολόι εντοπίζει μέσω του GPS την τοποθεσία και γνωρίζει αν τρακάρατε μπροστά, στο πλάι ή στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου.

Samsung Galaxy Watch4 Bluetooth 40mm Armor Aluminum Black

Με κομψό ionic σχεδιασμό, το Galaxy Watch 4 σας δίνει τη δυνατότητα να μετρήσετε τη σύνθεση του σώματός σας με τον ισχυρό BioActive αισθητήρα Samsung. Επιπλέον, ο αισθητήρας BioActive σας προσφέρει μέτρηση αρτηριακής πίεσης και ΗΚΓ, ενώ μπορείτε να παρακολουθείτε τις προπονήσεις σας από τον καρπό σας.

Παρακολουθήστε τις δραστηριότητές σας και τις βαθμολογίες fitness στο smartwatch και το smartphone σας. Μετρήστε βήματα, τσεκάρετε τις θερμίδες και διατηρήστε τις επιδόσεις σας με το GPS. Το Galaxy Watch4 ανιχνεύει τη σωματική δραστηριότητα καταγράφοντας το πρόγραμμά σας και υποστηρίζει πάνω από 90 ασκήσεις, για μια πιο ακριβή αναφορά των προπονήσεών σας.

Xiaomi Redmi Watch 3 Active Αδιάβροχο με Παλμογράφο Γκρι

Το Redmi Watch 3 Active είναι ένα εντυπωσιακό smartwatch με μεγάλη και ιριδίζουσα οθόνη 1,83 ιντσών που έχει, ενισχύοντας την οπτική εμπειρία. Το γυαλί 2,5D που εφαρμόζεται κυρτό στην οθόνη προσθέτει στυλ και προστασία. Η επιλογή από πάνω από 200 προσόψεις είναι εντυπωσιακή, επιτρέποντας στον χρήστη να προσαρμόσει το ρολόι στο στυλ του ή στις προτιμήσεις του κάθε φορά.

Το μεταλλικό φινίρισμα NCVM προσδίδει μια πινελιά πολυτέλειας στο σχέδιο του ρολογιού, προσθέτοντας στη γενική εμφάνισή του.

Με περισσότερες από 100 λειτουργίες άθλησης, συμπεριλαμβανομένων 10 επαγγελματικών λειτουργιών άθλησης, το ρολόι είναι πολύ ευέλικτο στη χρήση του από αθλητές ή απλά λάτρεις της φυσικής δραστηριότητας. Αντέχει στο νερό με πιστοποίηση 5ATM το καθιστά ιδανικό για χρήση και κατά την άσκηση ή τις καθημερινές δραστηριότητες, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για την υγεία του κατά την έκθεση στο νερό.

Smartwatch OnePlus Watch 2 Stainless Steel 47mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο Black Steel

Είτε σκαρφαλώνετε σε βουνά είτε κάνετε μια παρουσίαση πωλήσεων, το κομψό και ανθεκτικό σασί από ανοξείδωτο ατσάλι και το κάλυμμα από κρύσταλλο ζαφείρι του OnePlus Watch 2 δείχνουν κομψά και εξασφαλίζουν ότι το ρολόι σας θα είναι αξιόπιστος σύντροφος στα ταξίδια.

Πριν φορέσετε το OnePlus Watch 2, το ρολόι περνάει από δοκιμές στρατιωτικού επιπέδου για να διασφαλιστεί ότι μπορεί να αντέξει όλες τις βρωμιές, τον ιδρώτα, την ένταση και την καταπόνηση που συνεπάγεται ένας ενεργός τρόπος ζωής.

Οι χρήστες τηλεφώνων OnePlus αποκτούν επίσης επιπλέον δυνατότητες, όπως συγχρονισμό ξυπνητηριών και δεδομένων καιρού.

Ολα τα παραπάνω και ακόμα περισσότερα θα τα βρείτε σε ατέλειωτη ποικιλία και μοναδικές τιμές στο SHOPFLIX.gr.

Κάντε τις αγορές σας και η πλατφόρμα θα φροντίσει ώστε το νέο σας smartwatch να φτάσει άμεσα σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν μένετε.