Εάν έχετε ασχοληθεί έστω και λίγο με την μαγειρική, πιθανότατα θα έχετε παρατηρήσει ότι το τέλειο ρύζι δεν φτιάχνεται τόσο απλά όσο πιστεύουμε. Ενώ για τους περισσότερους πρόκειται για μια απλή διαδικασία, όπου αφού ζυγίσεις και προσθέσεις νερό, το αφήνεις να σιγοβράσει, το αποτέλεσμα στην πραγματικότητα μπορεί να σε απογοητεύσει, ακόμα κι εάν ακολούθησες κάθε βήμα πιστά. Την λύση στο πρόβλημα δίνουν οι rice cookers, γνωστοί και ως βραστήρες, ρυζιού που εγγύωνται τέλειο ρύζι, κάθε φορά.

Γιατί να πάρω rice cooker;

Πρόκειται για μια επένδυση που σου χαρίζει κάθε φορά τέλειο ρύζι, αφράτο, χωρίς να κολλάει, να χυλώνει, με αποτέλεσμα το μισό να μένει στο πάτο της κατσαρόλας. Επιπλέον το rice cooker κάνει την δουλειά για εσένα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να βάλεις τα υλικά και να πατήσεις το κουμπί.

Δεν χρειάζεται ούτε να ανακατέψεις αλλά ούτε και να αυξομειώσεις την θερμοκρασία. Και το καλύτερο; Δεν είναι λίγες οι συσκευές που διαθέτουν ρύθμιση έναρξης με προγραμματισμένη ώρα, ώστε να βρίσκεις το ρύζι σου έτοιμο μόλις γυρίσεις από την δουλειά.

Θα βρεις τον καλύτερο, σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή, μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε rice cookers ενώ θα τον παραλάβεις εύκολα στην πόρτα σου, στην ώρα του χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας, όπου κι αν βρίσκεσαι.

Για να σε βοηθήσουμε στην επιλογή σου, ψάξαμε και βρήκαμε τους καλύτερους βραστήρες ρυζιού που θα ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς.

Βραστήρας Ρυζιού Nedis

Ο βραστήρας ρυζιού Nedis KARC110AL είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους αγαπούν το ρύζι και επιθυμούν να το ετοιμάζουν με άνεση και τέλεια γεύση. Με την προσθήκη του κουταλιού και του δοχείου μέτρησης ρυζιού και νερού, καθώς και το γυάλινο καπάκι με οπή απελευθέρωσης ατμού είναι μια πρακτική και λειτουργική προσθήκη στην κουζίνα σας.

Rice Cooker Hoomei HM-5318

Το Rice Cooker Hoomei HM-5318 είναι ιδανικό για παρασκευή λευκού και καστανού ρυζιού αλλά και για ρύζι για σούσι, αρωματικό ρύζι, ρύζι γιασεμί και μπασμάτι. Μόλις ψηθεί, η συσκευή μεταβαίνει σε λειτουργία θέρμανσης του φαγητού για να διατηρείται ζεστό. Μαγειρεύει το ρύζι γρήγορα και ομοιόμορφα για έως και 6 άτομα.

Βραστήρας Ρυζιού Hoomei

Το ιδανικό σκεύος παρασκευής ρυζιού για να μαγειρεύετε το ρύζι σας γρήγορα και εύκολα. Έχει αποσπώμενο εσωτερικό δοχείο από αντικολλητικό αλουμίνιο, εξωτερικό σώμα από ατσάλι και καπάκι με έξοδο ατμού. Διαθέτει διπλή λειτουργία μαγειρέματος και ειδική λειτουργία για να το διατηρεί ζεστό.

Βραστήρας Ρυζιού ECG RZ

Ο Βραστήρας Ρυζιού ECG RZ διαθέτει χωρητικότητα κάδου 1.8 λίτρα αλλά και ισχύ 700W για να απολαμβάνετε κάθε φορά τέλειο ρύζι, με ακρίβεια και ευκολία.

Βραστήρας Ρυζιού ΟΕΜ

Πρόκειται για μια συσκευή μαγειρέματος ρυζιού, γνωστή και ως ρυζιέρα, που σχεδιάστηκε ειδικά για το μαγείρεμα του ρυζιού. Απλό και βολικό εργαλείο που επιτρέπει την εύκολη παρασκευή του ρυζιού με ακρίβεια και ομοιομορφία.