Αλλάζει όψη η πλατεία Αριστοτέλους στο δήμο Θεσσαλονίκης με τα τεχνικά συνεργεία του δήμου να προβαίνουν στην συνολική αναβάθμιση του δημόσιου χώρου. Σειρά έχει πάρει ο καλλωπισμός των κολόνων της πλατείας.

«Η αναβάθμιση της Πλατείας Αριστοτέλους συνεχίζεται. Έπειτα από τις εργασίες αποκατάστασης των ζημιών και των κακοτεχνιών στον εμβληματικότερο μνημειακό άξονα της πόλης, ξεκινάμε σήμερα το βάψιμο των κολόνων, δίνοντας ξανά χρώμα σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της πόλης μας. Συνεχίζουμε την προσπάθεια για την ανάταξη της πόλης σε όλα τα επίπεδα» αναφέρει σε ανάρτηση του ο Δήμος Θεσσαλονίκης.

Το έργο θα έχει ολοκληρωθεί σε 15 μέρες

«Αριστοτέλους! Μετά από τις επισκευές στα δάπεδα ήρθε η ώρα να βάψουμε τις κολώνες. Πολλές πινελιές στον Μνημειακό Άξονα της Αριστοτέλους για μία ζητούμενη αναβάθμιση. Σε 15 μέρες το έργο θα έχει ολοκληρωθεί» ανέφερε σε ανάρτηση του ο Πρόδρομος Νικηφορίδης, Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Περιβάλλοντος και Βιώσιμης Κινητικότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης με αφορμή την δράση που εξελίσσεται στην πλατεία.

.