Δευτέρα 05 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Ο Φουρνιέ και οι NBAers που παραμένουν ελεύθεροι και θα απασχολήσουν ομάδες της Euroleague

Ο Φουρνιέ και οι NBAers που παραμένουν ελεύθεροι και θα απασχολήσουν ομάδες της Euroleague

Ο Εβάν Φουρνιέ συνεχίζει να είναι ελεύθερος, ενώ υπάρχουν αρκετές ακόμη αξιόλογες περιπτώσεις στο ΝΒΑ, με τις ομάδες της Euroleague να παρακολουθούν στενά την αγορά των ΗΠΑ.

Μπορεί όλα τα βλέμματα να είναι στραμμένα στο Παρίσι και στους Ολυμπιακούς Αγώνες, με την Εθνική μας ομάδα να βρίσκεται στα προημιτελικά του τουρνουά στο μπάσκετ και να διεκδικεί την πρόκριση της στην τετράδα απέναντι στη Γερμανία, όμως τα μεταγραφικά σενάρια στη Euroleague δεν σταματούν…

Ο Αύγουστος έχει μπει για τα καλά πλέον, οι περισσότερες ομάδες στην Ευρώπη έχουν κάνει τις πιο πολλές κινήσεις τους και απομένουν μερικές «πινελιές» για να κλείσουν τα ρόστερ τους για τη νέα σεζόν. Ουσιαστικά, οι ομάδες που θέλουν να ενισχυθούν κοιτάζουν προς τις ΗΠΑ και το ΝΒΑ, όπου υπάρχουν αρκετές καλές περιπτώσεις free agent, που μπορεί να απασχολήσουν το επόμενο διάστημα.

Οι free agents που… κοιτάζουν εκτός NBA και οι ομάδες της Euroleague

Ο Παναθηναϊκός την περσινή χρονιά με την απόκτηση του Κέντρικ Ναν από το ΝΒΑ, άλλαξε όλη τη χρονιά του και πλέον οι ομάδες της Euroleague που κοιτάζουν προς αυτή την κατεύθυνση και έχουν τη διάθεση να περιμένουν τους ελεύθερους είναι αρκετές. Ενώ και οι παίκτες που δεν έχουν βρει το συμβόλαιο που θέλουν, είναι αρκετοί και είναι και πολύ υψηλού επιπέδου,

O Φουρνιέ είναι το Νο. 1 της λίστας

Πολλοί είναι ακόμη εκείνοι που είναι διαθέσιμοι στην αγορά και εξετάζουν την πιθανότητα να αγωνιστούν σε άλλες λίγκες τη νέα σεζόν. Πρώτος και καλύτερους φυσικά, ο Εβάν Φουρνιέ, ο οποίος είναι γνωστό εδώ και αρκετό καιρό πως κοιτάζει όλο και πιο ζεστά προς την Ευρώπη.

Ο Φουρνιέ είναι στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού με την εθνική Γαλλίας, είναι free agent, ενώ έχει γραφτεί αρκετές φορές σε σενάρια επιστροφής στην Ευρώπη και έχει ακουστεί και για τον Ολυμπιακό, πριν οι ερυθρόλευκοι ξεκαθαρίσουν ότι το ρόστερ τους έχει κλείσει.

Ο Γάλλος γκαρντ/φόργουορντ είναι ελεύθερος, ωστόσο δεν αποτελεί τη μοναδική ενδιαφέρουσα περίπτωση από την άλλη άκρη του Ατλαντικού, αφού υπάρχουν ακόμη 9 παίκτες από το πάνω ράφι που είναι free agent και ρίχνουν… ματιές προς την Ευρώπη.

Οι κορυφαίοι free agent

Όπως σημειώνει η ιστοσελίδα «Clutchpoints», μεταξύ των κορυφαίων free agents συγκαταλέγονται τα ονόματα των Άιζακ Οκόρο, Μαρκέλ Φουλτζ, Λόνι Γουόκερ, Τέιλεν Χόρτον-Τάκερ, Μάρκους Μόρις, Ντανίλο Γκαλινάρι, Τζέι Κράουντερ, Ρόμπερτ Κόβινγκτον και Τσεντί Οσμάν.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι περισσότεροι εξ αυτών έχουν καριέρα πολλών ετών στο ΝΒΑ, ενώ έχουν κατακτήσει και δαχτυλίδια και έχουν σεζόν με 15 πόντους και πάνω κατά μέσο όρο. Παρόλα αυτά τόσο ο Τέιλεν Χόρτον-Τάκερ, αλλά και οι Μάρκους Μόρις, Ντανίλο Γκαλινάρι, Τζέι Κράουντερ και Ρόμπερτ Κόβινγκτον έχουν προτάσεις από το ΝΒΑ στα χέρια τους και αναμένεται να αποφασίσουν εκεί ή αν θα κάνουν το μεγάλο βήμα και θα μτακομίσουν στην Eueoleague, με αρκετές ομάδες να κάνουν… ουρά για κάποιους εξ αυτών.

Sports in

Ο Φουρνιέ και οι NBAers που παραμένουν ελεύθεροι και θα απασχολήσουν ομάδες της Euroleague

Ο Εβάν Φουρνιέ συνεχίζει να είναι ελεύθερος, ενώ υπάρχουν αρκετές ακόμη αξιόλογες περιπτώσεις στο ΝΒΑ, με τις ομάδες της Euroleague να παρακολουθούν στενά την αγορά των ΗΠΑ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 05 Αυγούστου 2024