Για τον ανταγωνισμό που υπάρχει στο ρόστερ της ΑΕΚ και φυσικά για το παιχνίδι με τη Νόα μίλησε ο Κώστας Γαλανόπουλος στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με τους Αρμένιους.

Ο Έλληνας άσος τόνισε πως θα διεκδικήσει τη θέση που του ανήκει ενώ επισήμανε πως το αυριανό ματς είναι τώρα το πιο σημαντικό, σχολιάζοντας ερώτηση σχετικά με τη Χάιντουκ που είναι ο πιθανός αντίπαλος στην επόμενη φάση.

«Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος αλλά δεν με φοβίζει. Είμαι σε θέση να διεκδικήσω τη θέση που μου ανήκει», ανέφερε μεταξύ άλλων ο μέσος της ΑΕΚ.

Όσα είπε ο Κώστας Γαλανόπουλος:

Για το ότι έβγαλε όλη την προετοιμασία: «Ήταν μια προετοιμασία που πήγε καλά. Το σημαντικότερο είναι ότι ήμουν εκεί, έβγαλα όλες τις προπονήσεις και όλα τα φιλικά παιχνίδια. Αποτελώ ακόμα μια επιλογή για τον προπονητή, έχουμε μιλήσει, είναι ευχαριστημένος και εκείνος. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος συγκριτικά με τα προηγούμενα χρόνια αλλά δεν με φοβίζει, είμαι σε θέση να διεκδικήσω τη θέση που μου ανήκει» .

Για την κλήρωση και το ότι μπορεί η ΑΕΚ μπορεί να παίξει και πάλι απέναντι σε ομάδα της Κροατίας: «Η ερώτηση είναι δυο βήματα μπροστά, το πιο σημαντικό παιχνίδι είναι το αυριανό και ο επαναληπτικός και μετά να αναλύσουμε τη συνέχεια».