Ο Ολυμπιακός παρουσίασε μια εξαιρετική εικόνα στα φιλικά επί ιταλικού εδάφους απέναντι σε Τερνάνα και Ρόμα με τους Κυπελλούχους Ευρώπης να ολοκληρώνουν τους αγώνες τους στη γειτονική χώρα με την ισοπαλία απέναντι στην ομάδα του Ντανιέλε Ντε Ρόσι.

Μετά το τέλος του αγώνα με τους «τζιαλορόσι» ο Φρανσίσκο Ορτέγκα μίλησε στην κάμερα του Olympiacos TV για την εικόνα των Ερυθρόλευκων και τη δουλειά που γίνεται στην προπόνηση, ενώ έδωσε και το σύνθημα για τη νέα σεζόν.

«Συνεχίζουμε λοιπόν την προετοιμασία μας για να είμαστε 100% έτοιμοι όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Οι δηλώσεις του Ορτέγκα στο Olympiacos TV:

«Η αίσθηση που έχουμε μετά το παιχνίδι είναι πολύ θετική! Έχουμε δουλέψει πολύ! Φάνηκε η ένταση που έχουμε αποκτήσει μέσα από την προπόνηση. Ίσως φανήκαμε λίγο κουρασμένοι από τις δυνατές προπονήσεις.

Η αλήθεια είναι πως κάναμε ένα μεγάλο παιχνίδι με υψηλή ένταση στα 90 λεπτά. Όπως σας είπα δουλέψαμε σκληρά, κάτω από πολλή ζέστη, στην οποία πρέπει να συνηθίσουμε γιατί έτσι θα είναι και στην Ελλάδα.

Συνεχίζουμε λοιπόν την προετοιμασία μας για να είμαστε 100% έτοιμοι όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα και τα κύπελλα! Προφανώς θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τίτλους, το καταφέραμε στην προηγούμενη σεζόν και αυτό θα αναζητήσουμε και φέτος!».

Δείτε τις δηλώσεις του: