Δευτέρα 05 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός: Σε προχωρημένες επαφές με τον Φίλιπ Μαξ (vid)

Παναθηναϊκός: Σε προχωρημένες επαφές με τον Φίλιπ Μαξ (vid)

Ο Παναθηναϊκός έχει προχωρήσει αρκετά την περίπτωση του Γερμανού αριστερού μπακ της Άιντραχτ, Φίλιπ Μαξ και όλα δείχνουν ότι είναι θέμα χρόνου οι δύο πλευρές να έρθουν σε οριστική συμφωνία.

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Γερμανού αριστερού μπακ, Φίλιπ Μαξ, ο οποίος ανήκει στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Οι πράσινοι έψαχναν αρκετό καιρό για αριστερό μπακ, προκείμενου να καλύψουν το κενό που άφησε η αποχώρηση του Χουάνκαρ και όλα δείχνουν ότι ο παίκτης που θα φορέσει τα πράσινα είναι ο 30χρονος Γερμανός μπακ.

Οι δύο πλευρές είναι σε συνεχείς διαπραγματεύσεις το τελευταίο διάστημα, είναι μια ανάσα από οριστική συμφωνία, ενώ είναι πολύ πιθανό ο Μαξ να έρθει και στην Αθήνα ακόμη και μέσα στη μέρα, προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει τη μετακίνηση του στο τριφύλλι.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 30χρονος αριστερός μπακ ανήκει στην Άιντραχτ, με την οποία έχει συμβόλαιο έως το 2026. Την περσινή σεζόν είχε 23 συμμετοχές στην Bundesliga, ενώ είχε σκοράρει και μία φορά. Σε 471 παιχνίδια συνολικά στην καριέρα του, ο Μαξ μετρά 47 γκολ και 79 ασίστ. έχοντας σχεδόν πάντα γεμάτες σεζόν ως βασικός.

Από εκεί και πέρα, ο Μαξ γεννήθηκε στο Βίερσεν της Γερμανίας στις 30 Σεπτεμβρίου του 1993. Ξεκίνησε την καριέρα του από πολύ νεαρή ηλικία, περνώντας και από ακαδημίες μεγάλων ομάδων, όπως η Μπάγερν Μονάχου και η Σάλκε, αλλά τελικά έκανε τις πρώτες του συμμετοχές σε πρώτη ομάδα με την Καρλσρούη, η οποία τον απέκτησε αντί 750.000 ευρώ από την δεύτερη ομάδα της Σάλκε.

Έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Καρλσρούη και Άουγκσμπουργκ, ενώ είχε μετακομίσει και στην Ολλανδία για λογαριασμό της Αϊντχόφεν. Στην ολλανδική ομάδα έκανε μεταγραφή 10 εκατ. ευρώ, έμεινε για τρία χρόνια, προτού πάει δανεικός στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, η οποία τον απέκτησε καταβάλλοντας στην Άιντχόφεν ένα ποσό κοντά στα 2 εκατ. ευρώ. Είναι σημαντικό να σημειωθεί πως ο Παναθηναϊκός θα κάνει δικό του τον παίκτη με κανονική μεταγραφή…

Δείτε τον Φίλιπ Μαξ

Sports in

Με Σπάρτα Πράγας ή Στεάουα στα playoffs του Champions League ο ΠΑΟΚ

Με τον νικητή του ζευγαριού Στεάουα – Σπάρτα Πράγας θα παίξει ο ΠΑΟΚ στα playoffs του Champions League, αν αποκλείσει την Μάλμε. Πότε θα γίνουν τα ματς...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 05 Αυγούστου 2024