Δευτέρα 05 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Εμμανουηλίδου ενόψει των ημιτελικών: «Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ»

Εμμανουηλίδου ενόψει των ημιτελικών: «Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ»

Οι δηλώσεις της Πολυνίκης Εμμανουηλίδου μετά τη δραματική πρόκρισή της στα ημιτελικά των 200μ. στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου… ήταν συγκινημένη, λίγη ώρα αφού έμαθε πως προκρίθηκε, στα ημιτελικά των 200μ. στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Η φωνή της «έσπασε», όταν έκανε δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ, εξηγώντας πως δεν περίμενε να προκριθεί και καταθέτοντας πως νιώθει άτυχη γιατί τυχαίνει πάντα στις πιο δύσκολες σειρές.

Η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου θέλησε ν’ αναφερθεί και στην Κύπρια αθλήτρια Ολίβια Φωτοπούλου που πήρε την απευθείας πρόκριση στα ημιτελικά, ως πρώτη της 3ης επαναληπτικής σειράς των 200μ. με 22.92, η οποία αποτελεί και κορυφαία επίδοση της σεζόν για εκείνη. «Το απόγευμα θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, εγώ και η Ολίβια,» υποσχέθηκε η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου.

Τα ημιτελικά των 200μ. θα γίνουν απόψε (5/8) στις 21:45.

Αναλυτικά, η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου τόνισε:

«Είμαι στα ημιτελικά, ήταν η πιο δύσκολη κούρσα ψυχολογικά… αυτή σήμερα. Δεν το περίμενα. Δεν το περίμενα να προκριθώ. Νιώθω όμως ότι είμαι άτυχη, τυχαίνω πάντα στις πιο δύσκολες σειρές. Σημασία έχει ότι προκρίθηκα όμως. Έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα, σωματικά ένιωθα τέλεια και μου βγήκε. Δεν ξέρω τι να πω… Η καρδιά μου χτυπά πάρα πολύ δυνατά, είμαι ευτυχισμένη. Το απόγευμα θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, εγώ και η Ολίβια (σ.σ. Φωτοπούλου από την Κύπρο). Δεν βλέπω ότι είμαι σε μικρή ηλικία κι άλλες είναι σε μικρή ηλικία».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 05 Αυγούστου 2024