Η Ελλάδα πήρε μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι στην Κροατία και εξασφάλισε μια υψηλή θέση μπαίνοντας σιγά-σιγά στα νοκ άουτ.

Ο Γιάννης Φουντούλης αναφέρθηκε στο παιχνίδι με την «Χρβάτσκα» τονίζοντας πως έμεινε ικανοποιημένος καθώς η Εθνική έδειξε ένα πολύ καλό πρόσωπο.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Γιάννης Φουντούλης:

«Ήταν μία νίκη που δεν κρινόταν κάτι από άποψη πρόκρισης. Πολλά σενάρια για την τελική κατάταξη στον όμιλο. Ήρθαμε αποφασισμένοι να παλέψουμε για τη νίκη. Μπορεί να σημαίνει κάτι, μπορεί να μην σημαίνει και τίποτα ενόψει της συνέχειας γιατί σε δύο μέρες έχουμε κάτι εντελώς διαφορετικό. Όλες οι ομάδες στοχεύουν σε αυτό το παιχνίδι για το τι έχεις κάνει πριν. Μπορεί να μην έχε καθόλου σημασία αν είσαι σε πολύ καλή μέρα. Έτσι είναι η μορφή του τουρνουά.

Εμείς είμαστε ικανοποιημένοι διότι δείξαμε για άλλο ένα παιχνίδι ένα πρόσωπο θεωρώ πολύ καλό. Σήμερα ήμασταν συγκεντρωμένοι στην άμυνα και πήραμε μία νίκη και πάμε για ένα παιχνίδι μεθαύριο δίχως να ξέρουμε ποιον θα αντιμετωπίσουμε, αλλά θεωρώ είμαστε έτοιμοι ψυχολογικά και σωματικά για να διεκδικήσουμε την πρόκρισή μας.

Ή Ιταλία ήταν ανέκαθεν ένας δυσκολοκατάβλητος αντίπαλος. Είναι σε τρομερό ρυθμό με μεγάλη πίεση στο παιχνίδι της. Θεωρώ ότι στα προηγούμενα παιχνίδια μας και σε άλλα τουρνουά που την έχουμε αντιμετωπίσει είχαμε φτάσει κοντά στη νίκη και οι λεπτομέρειες μας την στέρησαν.

Σήμερα δείξαμε ότι μάθαμε από τα παθήματά μας. Καταφέραμε να πάρουμε μία νίκη που δεν χρειάζεται να πανηγυρίζουμε ούτε να μείνουμε σε αυτό. Θα περιμένουμε να δούμε την κατάταξή μας και ποια ομάδα θα αντιμετωπίσουμε. Παρόλα αυτά δεν μπορούμε να μην είμαστε ικανοποιημένοι που για άλλο ένα παιχνίδι ήμασταν όπως έπρεπε».