Τρίτη 06 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Καντζούρης: «Η Γερμανία είναι πολύ καλά δομημένη και ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο»

Καντζούρης: «Η Γερμανία είναι πολύ καλά δομημένη και ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο»

Ο Ηλίας Καντζούρης μίλησε για το παιχνίδι της Ελλάδας με τη Γερμανία.

Η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει τη Γερμανία στα προημιτελικά του τουρνουά των Ολυμπιακών Αγώνων για μια θέση στην τετράδα.

Ο βοηθός του Βασίλη Σπανούλη, Ηλίας Καντζούρης, μίλησε για το παιχνίδι τονίζοντας πως είναι μια πολύ καλά δομημένη ομάδα που ξέρει τη θέλει μέσα στο γήπεδο.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Ηλίας Καντζούρης:

«Παίζουμε με τους παγκόσμιους πρωταθλητές, γνωρίζουμε τις αντικειμενικές δυσκολίες, αλλά εμείς από την πλευρά μας είμαστε αποφασισμένοι εδώ που έχουμε φτάσει να τα δώσουμε όλα, να προσεγγίσουμε το παιχνίδι έχοντας ως προτεραιότητα τις αρχές μας και από ‘και και πέρα, όταν θα μας δοθούν οι κατάλληλες ευκαιρίες μέσα στη διάρκεια του αγώνα, να μπορέσουμε να επιβάλλουμε τα στοιχεία αυτά που ουσιαστικά οδήγησαν την ομάδα στα αποτελέσματα που είχαμε και στην πρόκριση στα προημιτελικά.

Η Γερμανία είναι μια ομάδα με ξεκάθαρες αγωνιστικές προτεραιότητες, τη μπαγκέτα την έχει ο Σρέντερ που είναι ο κύριος δημιουργός, αλλά και ο Φρανς Βάγκνερ είναι ένας παίκτης που χρησιμοποιείται σαν δεύτερος ball handler με πάρα πολλές αρμοδιότητες και στη δημιουργία αλλά και στην εκτέλεση.

Υπάρχουν στο ρόστερ πάρα πολλοί σπεσιαλίστες – ρολίστες υψηλότατου επιπέδου, όπως ο Τάις, ο Ομπστ, ο Τϊμαν, παιδιά μάλιστα με τα οποία προσωπικά είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ και τα γνωρίζω πάρα πολύ καλά. Θα έλεγα ότι είναι μια πάρα πολύ καλά δομημένη ομάδα, ξέρει πολύ καλά τι θέλει μέσα στον αγωνιστικό χώρο και άλλωστε αυτό αποδεικνύεται από τα αποτελέσματά της.

Το παιχνίδι χρειάζεται υπομονή, πνευματική σκληράδα και διάρκεια. Επιμονή στο πλάνο και είμαστε αποφασισμένοι να τα δώσουμε όλα μπροστά σε αυτή την ιστορικά ευκαιρία που παρουσιάζεται μπροστά μας».

Sports in

Έγραψε ιστορία ο Ντουπλάντις: Έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ με 6.25μ. (vid)

Ο Αρμάντ Ντουπλάντις έγραψε ιστορία στο άλμα επί κοντώ κάνοντας ρεκόρ Ολυμπιακών Αγώνων αλλά και παγκόσμιο ρεκόρ με τα 6.25μ. που πέρασε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 06 Αυγούστου 2024