Ο Έλληνας σέντερ τόνισε ότι οι διεθνείς ξέρουν τις δυνατότητες των «πάντσερ» αλλά και τις αδυναμίες τους.
Οι δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Παπαγιάννης:
«Σίγουρα το χρειαζόμαστε πάρα πολύ το παιχνίδι. Θέλουμε να πάμε στην επόμενη φάση. Είμαστε πάρα πολύ καλά προετοιμασμένοι και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό στο αυριανό παιχνίδι. Πάμε συγκεντρωμένοι.
Ξέρουμε τι κάνει καλά η Γερμανία, αλλά και τι μειονεκτήματα έχει. Από εκεί και πέρα εμείς θα κοιτάξουμε τον δικό μας εαυτό. Είδαμε τι κάναμε καλά στα προηγούμενα παιχνίδια, γιατί παίξαμε τρία πολύ δύσκολα ματς.
Επίσης, κοιτάξαμε και τις αδυναμίες που μας στοίχισαν στα δύο πρώτα ματς, αλλά και στο τρίτο ματς με την Αυστραλία, που γύρισε το παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από την αρχή του παιχνιδιού, μέχρι και το τελευταίο λεπτό».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Και μαθηματικά στα πλέι οφ του Europa League ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με τον δικέφαλο να ελπίζει ακόμη και για την 8άδα. Βαθμολογία, αποτελέσματα της League Phase μετά την 7η αγωνιστική και το πρόγραμμα της 8ης.
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.