Για την ετοιμότητα της γαλανόλευκης για τον αγώνα απέναντι στους παγκόσμιους πρωταθλητές, μίλησε ο Νίκος Χουγκάζ.
Αναλυτικά όσα είπε ο Έλληνας φόργουορντ:
«Το περιμέναμε αυτό το παιχνίδι αμέσως μετά το ματς με την Αυστραλία. Το περιμέναμε ότι θα περάσουμε, μας έκανε το δώρο η Σερβία και η προετοιμασία έχει αρχίσει από χθες το βράδυ. Πιστεύω πως όλα τα παιδιά θα είναι έτοιμα. Είναι ένα νοκ άουτ παιχνίδι, σίγουρα σε τέτοια ματς μετρά πόσο το θέλεις, ποιος θα κερδίσει τις 50-50 κατοχές, οι λεπτομέρειες θα παίξουν ρόλο αλλά νομίζω ότι κυρίως θα μετρήσει ποιος το θέλει περισσότερο.
Η Γερμανία είναι μια πολύ καλή ομάδα, είναι παγκόσμια πρωταθλήτρια, αλλά νομίζω ότι και εμείς είμαστε πολύ δυνατοί και το έχουμε δείξει απέναντι σε πολύ δυνατές ομάδες. Αυτό που ξεχωρίζει στη Γερμανία είναι ο δυναμισμός που παίζουν και οι δύο πρωταγωνιστές της ομάδας, ο Σρέντερ και ο Φ. Βάγκνερ», ανέφερε.
Όσο για το πώς βιώνει ο ίδιος την εμπειρία της συμμετοχής σε αυτή τη διοργάνωση, είπε: «Το να βρίσκομαι στα 23 μου στους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι κάτι που δεν το περίμενα ποτέ. Απολαμβάνω και χαίρομαι κάθε στιγμή δίπλα σε αυτά τα παιδιά.
Ο καθένας είναι έτοιμος, όλα τα παιδιά όταν σουτάρουμε με αυτοπεποίθηση θα έχουμε αποτελεσματικότητα. Με τον κόουτς Βασίλη είμαστε δύο χρόνια μαζί, οι προπονήσεις είναι σαν να βρισκόμαστε στο Περιστέρι», είπε.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Το προσεχές Μουντιάλ -αν φυσικά κληθεί στην αποστολή της Εθνικής Βραζιλίας- δεν αποκλείεται να είναι και η τελευταία παράσταση στην σπουδαία καριέρα του Νεϊμάρ, όπως δήλωσε ο ίδιος.
Στην κατάσταση των τραυματιών του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου μια μέρα πριν τον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.
Αυτός είναι ο Παναγιώτης Ρέτσος. Ο νεότερος αρχηγός στην ιστορία του Ολυμπιακού. Ο παίκτης που μέσα από την ομάδα της καρδιάς του ξεπέρασε τη σκοτεινή περίοδο της καριέρας του. Αφησε πίσω του τρομακτικές ατυχίες και με τα... επιφανειακά χτυπήματα, γελάει. Και συνεχίζει να παίζει. Ο ορισμός του πώς πρέπει να είναι ένας αρχηγός.