Η Κυριακή 4 Αυγούστου ήταν η μέρα του Λευτέρη Πετρούνια, η μέρα που έγραψε ιστορία και κατέκτησε το τρίτο Ολυμπιακό μετάλλιο στους κρίκους, κάτι που δεν έχει πετύχει άλλος αθλητής στην ιστορία.

Μετά την κατάκτηση ήταν ο πιο… ευτυχισμένος Έλληνας και διασκέδασε με το παραπάνω το χάλκινο μετάλλιο. Πρώτα με τη σύζυγο του Βασιλική Μιλλούση, τον προπονητή Δημήτρη Ράφτη και μερικούς φίλους σε ένα εστιατόριο, όπου συνάντησε την Εθνική μπάσκετ και δέχθηκε τα ολόθερμα συγχαρητήρια και μετά στο Ολυμπιακό Χωριό, όπου του επιφυλάχθηκε αποθεωτική υποδοχή.

Καθυστερεί την επιστροφή του για να στηρίξει τους Έλληνες αθλητές

Πέρα, όμως, από την προσωπική χαρά, έχει και φίλους που συνεχίζουν να αγωνίζονται στο Παρίσι και πήρε τη μεγάλη απόφαση, να καθυστερήσει λίγο την επιστροφή στην Ελλάδα.

Ο ιδιαίτερος λόγος που θα παραμείνει στο Παρίσι

Είχε προγραμματίσει να αναχωρήσει την επόμενη του τελικού, δηλαδή την Δευτέρα 5 Αυγούστου, αλλά αποφάσισε να μεταθέσει για δύο ημέρες την αναχώρηση του.

Ο λόγος ήταν ότι ήθελε να δει κατά σειρά, από κοντά, τους αγώνες του Εμμανουήλ Καραλή το βράδυ της Δευτέρας στον τελικό του επι κοντώ, καθώς και το ματς της Εθνικής μπάσκετ με την Γερμανία, το πρωϊ της Τρίτης και μετά, τον τελικό του Μίλτου Τεντόγλου.

Και φυσικά ευελπιστεί να πανηγυρίσει μαζί τους, νέες επιτυχίες και μετάλλια για την Ελλάδα.