Δευτέρα 05 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Κάμαλα Χάρις: Πότε θα ανακοινώσει τον υποψήφιο αντιπρόεδρό της – Τα ονόματα που ακούγονται

Κάμαλα Χάρις: Πότε θα ανακοινώσει τον υποψήφιο αντιπρόεδρό της – Τα ονόματα που ακούγονται

Η Κάμαλα Χάρις απόψε θα πάρει και τυπικά το χρίσμα των Δημοκρατικών - Το όνομα αυτού που θα γίνει αντιπρόεδρός της θα αποκαλυφθεί προτού εμφανιστούν μαζί, σε προεκλογική εκδήλωση αύριο το βράδυ.

Η Κάμαλα Χάρις, μέχρι αύριο, Τρίτη (6/8) αναμένεται να έχει ανακοινώσει το «δεξί της χέρι» για την κούρσα των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ,  προτού ξεκινήσει την περιοδεία της σε Πολιτείες «κλειδιά» που μπορεί να κρίνουν το αποτέλεσμα της 5ης Νοεμβρίου.

«Η κ. Χάρις αναμένεται να ανακοινώσει τον υποψήφιο αντιπρόεδρό της,  μέχρι την Τρίτη μετά τη διεξαγωγή συνεντεύξεων με κορυφαίους υποψηφίους στην κατοικία της στην Ουάσινγκτον το Σαββατοκύριακο, δήλωσαν στο Ρόιτερς, δύο πηγές με γνώση του θέματος.

Ανάμεσα στα ονόματα που κυκλοφορούν περισσότερο ακούγεται αυτό του Τζος Σαπίρο, κυβερνήτη πολιτείας-κλειδιού, της Πενσιλβάνιας, επαγγελματία της πολιτικής, 51 ετών

Το όνομα αυτού που θα γίνει αντιπρόεδρός της αν εκλεγεί θα αποκαλυφθεί προτού εμφανιστούν μαζί, για πρώτη φορά, σε προεκλογική εκδήλωση αύριο Τρίτη το βράδυ στη Φιλαδέλφεια, στην Πενσιλβάνια.

Το δίδυμο των Δημοκρατικών αναμένεται κατόπιν να επισκεφθεί, ως το Σάββατο, άλλες έξι πολιτείες.

 Τα ονόματα που ακούγονται

Η Χάρις έκλεισε την αναζήτησή της,  παίρνοντας συνέντευξη από τρεις κορυφαίους υποψηφίους – τον κυβερνήτη της Μινεσότα Τιμ Ουόλτς,  τον γερουσιαστή της Αριζόνα και πρώην αστροναύτη Μαρκ Κέλι και τον κυβερνήτη της Πενσυλβάνια Τζος Σαπίρο – στην κατοικία της στο Ναυτικό Παρατηρητήριο στην Ουάσινγκτον την Κυριακή, ανέφεραν οι πηγές.

Τα ονόματα του κυβερνήτη του Κεντάκι, του Άντι Μπεσίαρ, και του υπουργού Μεταφορών, του Πιτ Μπούτιτζετζ, επίσης κυκλοφορούν.

Ανάμεσα στα ονόματα που κυκλοφορούν περισσότερο ακούγεται αυτό του Τζος Σαπίρο, κυβερνήτη πολιτείας-κλειδιού, της Πενσιλβάνιας, επαγγελματία της πολιτικής, 51 ετών. Η Πενσιλβάνια συγκαταλέγεται στις πολιτείες που ανέδειξαν τον Τζο Μπάιντεν στον Λευκό Οίκο το 2020 και οι Δημοκρατικοί επιθυμούν διακαώς να την ξανακερδίσουν τον Νοέμβριο.

Μια ανάρτηση που προκαλεί αίσθηση

Αίσθηση πάντως προκαλεί μια ανάρτηση των δημοκρατικών, που συνοδεύεται από φωτογραφία της Κάμαλα Χάρις με φόντο μπάνερ που γράφουν Μισέλ.

Σήμερα η επίσημη αποδοχή του χρίσματος

Αργότερα σήμερα Δευτέρα, η Χάρις αναμένεται να αποδεχθεί και τυπικά το χρίσμα της υποψηφιότητας για τις προεδρικές εκλογές, μετά το πέρας ψηφοφορίας μέσω διαδικτύου χιλιάδων Δημοκρατικών αντιπροσώπων.

Το είχε ήδη εξασφαλίσει από την Παρασκευή (2/8), όταν το Δημοκρατικό κόμμα ανακοίνωσε πως η Χάρις είχε ήδη λάβει πάνω από τις μισές ψήφους τους.

Sports in

Ο Φουρνιέ και οι NBAers που παραμένουν ελεύθεροι και θα απασχολήσουν ομάδες της Euroleague

Ο Εβάν Φουρνιέ συνεχίζει να είναι ελεύθερος, ενώ υπάρχουν αρκετές ακόμη αξιόλογες περιπτώσεις στο ΝΒΑ, με τις ομάδες της Euroleague να παρακολουθούν στενά την αγορά των ΗΠΑ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 05 Αυγούστου 2024