Ο Ιταλός ηθοποιός και μοντέλο Michele Morrone ο οποίος έγινε ευρέως δημοφιλής μέσα από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην ταινία «365 ημέρες» του Netflix, απολαμβάνει τον ήλιο, την θάλασσα και την νυχτερινή ζωή της Μυκόνου.

Όμως, όταν η κάμερα του Mykonos Live TV τον εντόπισε σε βραδινή έξοδό του στα Ματογιάννια, όπου βρίσκονταν μαζί με την παρέα που τον συνοδεύει,ο ηθοποιός δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του.

Στις 2 Αυγούστου 2020, ο Morrone λάνσαρε μια μάρκα γυναικείων ενδυμάτων beachwear, την AurumRoma. Επιβεβαίωσε τη δημιουργία της εταιρείας μέσω ενός live story στο Instagram στις 8 Αυγούστου 2020

Όπως θα δείτε στα πλάνα που εξασφάλισε ο Πέτρος Νάζος, ο Morrone την στιγμή που αντιλαμβάνεται την κάμερα, κοιτάει επιθετικά προς τον καμεραμάν, θέλοντας να δείξει τον εκνευρισμό του.

Μετέπειτα, όταν η κάμερα συνεχίζει να τραβάει πλάνα, ο ηθοποιός φαίνεται να λέει κάτι φανερά νευριασμένος.

Ρούχα και μουσική

Ο Morrone, ο οποίος γεννήθηκε στις 3 Οκτωβρίου 1990 στην πόλη Ρέτζιο Καλάμπρια της Ιταλίας εκτός από την υποκριτική, ασχολείται επαγγελματικά και με την μουσική καθώς έχει κυκλοφορήσει ήδη δύο άλμπουμ, το Dark Room το 2020 και το Double το 2023.

Επιπροσθέτως, στις 2 Αυγούστου 2020, ο Morrone λάνσαρε μια μάρκα γυναικείων ενδυμάτων beachwear, την AurumRoma. Επιβεβαίωσε τη δημιουργία της εταιρείας μέσω ενός live story στο Instagram στις 8 Αυγούστου 2020.

Λίγο μετά την ανακοίνωση, ο ιστότοπος της μάρκας ρούχων κατέρρευσε λόγω μεγάλης επισκεψιμότητας. Ο Morrone κάνει τα δικά του σχέδια σε συνεργασία με τη σχεδιάστρια μόδας Chiara Pollano. Η εταιρεία ανήκει στον Morrone και διοικείται από την εταιρεία Spazio Arcó.

Ο ηθοποιός παντρεύτηκε τη Λιβανέζα στυλίστρια Rouba Saadeh, το 2014. Το ζευγάρι είχε πολιτικό γάμο στην Ιταλία και τον Λίβανο, χώρισαν το 2018, αλλά παραμένουν παντρεμένοι. Έχουν δύο γιους μαζί, ο ένας γεννήθηκε το 2014 και ο άλλος το 2017.

Δείτε το βίντεο