Τρίτη 06 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Μύκονος – Η Κιάρα Φεράνι με ένα «υπέροχα ελάχιστο» φόρεμα σε βραδινή έξοδο

Μύκονος – Η Κιάρα Φεράνι με ένα «υπέροχα ελάχιστο» φόρεμα σε βραδινή έξοδο

Φορώντας ένα αποκαλυπτικό λευκό φόρεμα που αναδείκνυε το υπέροχο κορμί της η γνωστή influencer φωτογραφήθηκε με τους πάντες στη γνωστή και θρυλική, πλέον, περατζάδα στα Ματογιάννια.

Στη Μύκονο βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η Κιάρα Φεράνι (Chiara Ferragni), η οποία δεν σταματά να ποστάρει στιγμιότυπα από τo νησί των Ανέμων και να απολαμβάνει την κοσμική αλλά και ήρεμη ζωή του νησιού των Κυκλάδων.

Η Ιταλίδα fashionista και μία από τις πιο διάσημες influencers του κόσμου, έφτασε στη Μύκονο μαζί με τα δύο της παιδιά και μία από τις αδελφές της. Η κάμερα του Mykonos Live TV την εντόπισε σε βραδινή έξοδό της στα Ματογιάννια.


Η Κιάρα Φεράνι φορώντας ένα αποκαλυπτικό λευκό φόρεμα που αναδείκνυε το υπέροχο κορμί της μαγνήτισε τα βλέμματα και τα φλας των παπαράτσι, ενώ δε σταμάτησε να φωτογραφίζεται με τους πάντες στη γνωστή και θρυλική, πλέον, περατζάδα στα Ματογιάννια.

Πριν είχε κάνει επίσκεψη σε γνωστά καταστήματα ρούχων και μπουτίκ της Χώρας της Μυκόνου, όπου έκανε τα ψώνια της.

Σε όλες τις δημόσιες εμφανίσεις της στη Μύκονο η Φεράνι συνοδεύεται από έναν υψηλόσωμο σωματοφύλακα, ο οποίος έχει γίνει η σκιά της

Η 37χρονη blogger, ευδιάθετη και χαμογελαστή δε χάλασε το χατίρι σε κανέναν από τους πολλούς θαυμαστές της που ζητούσαν λίγη από τη λάμψη της και να φωτογραφηθούν μαζί της κάνοντάς την κυριολεκτικά να μη μπορεί να κάνει βήμα.

Στη συνέχεια, όπως θα δείτε στα πλάνα, κρύφτηκε πίσω από μια μικρή πόρτα, στις αρχές μιας σκάλας, για να μιλήσει με την ησυχία της στο τηλέφωνο και να μη τη σταματούν οι περαστικοί που την αναγνωρίζουν.

Σε όλες τις δημόσιες εμφανίσεις της στη Μύκονο η Φεράνι συνοδεύεται από έναν υψηλόσωμο σωματοφύλακα, ο οποίος έχει γίνει η σκιά της.

Δείτε το βίντεο


Πηγή: mykonoslive.tv  | Αρχική Φωτό: Chiara Ferragni / Instagram 

Sports in

Δύο από τα έξι μετάλλια είναι «ερυθρόλευκης» απόχρωσης! (pic+vid)

Ο Εμμανουήλ Καραλής και ο Απόστολος Χρήστου έκαναν περήφανη όλη την Ελλάδα στο Παρίσι, αποδεικνύοντας ότι ο Ολυμπιακός είναι ο «αιμοδότης» όλου του ελληνικού αθλητισμού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 06 Αυγούστου 2024