Τρίτη 06 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Ο Διονύσης Σχοινάς φωτογραφίζει την Καίτη Γαρμπή στην πισίνα – «Απογευματινό μπανάκι»

Ο Διονύσης Σχοινάς φωτογραφίζει την Καίτη Γαρμπή στην πισίνα – «Απογευματινό μπανάκι»

«Καλοκαιράκι, απογευματινό μπανάκι», γράφει σαν σχόλιο στη φωτογραφία, την οποία η Καίτη Γαρμπή ανέβασε στα story της στο Instagram.

Ο Διονύσης Σχοινάς και η Καίτη Γαρμπή απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές, τις οποίες όπως είχε πει σε παλιότερο βίντεό της στο Instagram η αγαπημένη τραγουδίστρια κανόνισαν κάπως αργά φέτος -«Καλησπέρα είναι απογευματάκι, τελευταία μέρα του Ιούλη… εμείς ξεμείναμε ακόμα εδώ, αλλά σύντομα θα φύγουμε. Αυτή τη στιγμή σας μιλάω από τον καναπέ μου και ετοιμάζομαι να δω με τη Μπέλα μια ωραία ταινία… Εύχομαι να φύγετε όλοι και να ξεκουραστείτε λίγες μέρες» είπε χαρακτηριστικά.

Το ζευγάρι των καλλιτεχνών, λοιπόν, κάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και φροντίζει να περνά μαζί τον χρόνο του, προσπαθώντας να χαλαρώσει από τους ρυθμούς της καθημερινότητας.

Η τραγουδίστρια ποζάρει εντελώς αμακιγιάριστη μέσα στην πισίνα -κάτι που αγαπάει πολύ να κάνει η Καίτη Γαρμπή, να εμφανίζει το πρόσωπό της χωρίς ίχνος μέικ απ

Η Καίτη Γαρμπή μοιράστηκε με τους θαυμαστές της μια φωτογραφία από τις διακοπές της, την οποία και τράβηξε ο Διονύσης Σχοινάς.

Στο στιγμιότυπο, που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η τραγουδίστρια ποζάρει εντελώς αμακιγιάριστη μέσα στην πισίνα -κάτι που αγαπάει πολύ να κάνει η Καίτη Γαρμπή, να εμφανίζει το πρόσωπό της χωρίς ίχνος μέικ απ.

«Καλοκαιράκι, απογευματινό μπανάκι», γράφει πάνω στη φωτογραφία η Καίτη Γαρμπή έχοντας πιάσει τα μαλλιά της σε ένα όμορφο και χαλαρό σινιόν, απολαμβάνοντας την ηρεμία της στιγμής και δείχνοντας για άλλη μία φορά πόσο κουλ είναι.

Δείτε τη φωτογραφία στο story της Καίτης Γαρμπή:

Photo: kaitigarbi / Instagram

Sports in

Το προφητικό βίντεο της Στεφανίδη για το μετάλλιο του Καραλή

Η Κατερίνα Στεφανίδη, εμψύχωσε με τον καλύτερο τρόπο τον Εμμανουήλ Καραλή προκειμένου να πάρει μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 06 Αυγούστου 2024