Η Σερένα Γουίλιαμς κατήγγειλε ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων στο Παρίσι επειδή αρνήθηκε στην οικογένειά της την πρόσβαση σε ένα εστιατόριο στον τελευταίο όροφο, παρόλο που ήταν εντελώς άδειο.

Το ξενοδοχείο εξέφρασε αργότερα τη λύπη του για το περιστατικό

Η γνωστή τενίστρια προχώρησε σε μία ανάρτηση στα social media και συγκεκριμένα στο X(πρώην Twitter) για να διαμαρτυρηθεί δημόσια για τη μεταχείρισή της από το ξενοδοχείο.

«Μπλιαξ. Μου έχουν αρνηθεί την πρόσβαση στην ταράτσα για να φάω σε ένα άδειο εστιατόριο από ωραιότερα μέρη, αλλά ποτέ με τα παιδιά μου. Πάντα υπάρχει πρώτη φορά», έγραψε στην ανάρτησή της.

Η Γουίλιαμς μοιράστηκε επίσης ένα στιγμιότυπο της πινακίδας του ξενοδοχείου, ώστε οι ακόλουθοί της να γνωρίζουν για ποιο κατάστημα μιλούσε.

Η απάντηση του ξενοδοχείου

Το ξενοδοχείο Peninsula εξέφρασε αργότερα τη λύπη του για το περιστατικό, κοινοποιώντας στο X:

«Αγαπητή κυρία Γουίλιαμς, παρακαλούμε δεχτείτε τη βαθύτατη συγγνώμη μας για την απογοήτευση που αντιμετωπίσατε απόψε. Δυστυχώς, το μπαρ στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου μας ήταν όντως πλήρως κλεισμένο και τα μόνα κενά τραπέζια που είδατε, ανήκαν στο γκουρμέ εστιατόριό μας, L’Oiseau Blanc, το οποίο ήταν ρεζερβέ. Είναι πάντα τιμή μας να σας υποδεχόμαστε και θα είναι πάντα τιμή μας να σας καλωσορίσουμε ξανά. The Peninsula Paris».

Οι αντιδράσεις στα social media

Οι θαυμαστές της Γουίλιαμς έσπευσαν να κατακεραυνώσουν το ξενοδοχείο για την απόρριψη που δέχτηκε η τενίστρια, με έναν χρήστη του X να λέει:

«Πώς γίνεται να απορρίπτεται κάποιος όταν είναι η Σερίνα Γουίλιαμς…… lol».

«Χαίρομαι που δεν χρειάστηκε να σπαταλήσεις χρήματα εκεί», τόνισε ένας άλλος θαυμαστής.

Η Γουίλιαμς βρίσκεται στο Παρίσι ώστε να παρακολουθήσει τους Ολυμπιακούς αγώνες με την εξάχρονη κόρη της, Ολυμπία, και την οικογένειά της.

Ήταν επίσης ανάμεσα σε πολλά ονόματα που συμμετείχαν στην Τελετή Έναρξης των Αγώνων στις 26 Ιουλίου, καθώς μοιράστηκε μια βάρκα με τον Ραφαέλ Ναδάλ, τον Καρλ Λιούις και τη Νάντια Κομανέτσι.