Τρίτη 06 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Τζένιφερ Λόπεζ: Με δαχτυλίδι των αρραβώνων στο δεξί χέρι εμφανίστηκε μετά τις φήμες

Τζένιφερ Λόπεζ: Με δαχτυλίδι των αρραβώνων στο δεξί χέρι εμφανίστηκε μετά τις φήμες

Σόλο έξοδος στη Νέα Υόρκη για την εντυπωσιακή τραγουδίστρια Τζένιφερ Λόπεζ.

Τίτλοι τέλους μπαίνουν στην σχέση Λόπεζ – Άφλεκ με τα έγγραφα του διαζυγίου να έχουν οριστικοποιηθεί, αλλά να μην έχουν κατατεθεί. Εντύπωση βέβαια έχει προκαλέσει το γεγονός πως η τραγουδίστρια του «My love don’t cost a thing»  εμφανίστηκε σε έξοδό της με το εντυπωσιακό δαχτυλίδι των αρραβώνων της με τον 51χρονο σταρ του Χόλιγουντ μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας αγοράς νέου σπιτιού του τελευταίου.

Το νέο σπίτι του Άφλεκ βρίσκεται στο αριστοκρατικό Pacific Palisades της Καλιφόρνια και κόστισε 20,5 εκατομμύρια δολάρια, ενώ είναι σημαντικά μικρότερο από το συζυγικό του σπίτι με την Tζένιφερ Λόπεζ, το οποίο περιλαμβάνει 12 υπνοδωμάτια και 24 μπάνια.

Το νέο εργένικο σπίτι του Μπεν Άφλεκ διαθέτει 5 υπνοδωμάτια και 6 μπάνια. Περιλαμβάνει θολωτές οροφές με ξύλινα δοκάρια, μια  ευρύχωρη κουζίνα και παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή που οδηγούν σε μια όμορφη πίσω αυλή.

Λόπεζ και Αφλεκ δεν ζουν μαζί

Το τελευταίο διάστημα βέβαια το ζευγάρι είχε αποφασίσει να ζει χωριστά, ούτως ή άλλως. Μάλιστα, η 55χρονη γιόρτασε τα γενέθλιά της τον Ιούλιο στην Ανατολική Ακτή χωρίς εκείνον, ενώ σε ανάρτησή της στο Instagram είδαμε να ευχαριστεί μόνο τους συγγενείς, φίλους και τους φαν της.

Οι «Bennifer» έχoυν να πραγματοποιήσουν κοινή εμφάνιση από τον περασμένο Μάρτιο και όλοι λένε ότι η απόφαση για τον χωρισμό τους δεν ήρθε ελαφρά την καρδία από καμία από τις δύο πλευρές. Συνεπώς, δεν πέσαμε κι από τα σύννεφα με την σόλο έξοδο της Λόπεζ στη Νέα Υόρκη, καθώς περνάει το καλοκαίρι στην πόλη και στο κοντινό Long Island, ενώ ο Άφλεκ εργάζεται στο Λος Άντζελες και περνάει χρόνο με τα παιδιά του, όπως διαβάζουμε στο The Express Tribune.

Sports in

Το προφητικό βίντεο της Στεφανίδη για το μετάλλιο του Καραλή

Η Κατερίνα Στεφανίδη, εμψύχωσε με τον καλύτερο τρόπο τον Εμμανουήλ Καραλή προκειμένου να πάρει μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 06 Αυγούστου 2024