Ο Μόντο Ντουπλάντις, ένας από τους σπουδαιότερους αθλητές του άλματος επί κοντώ όλων των εποχών, ο σημερινός κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ, δεν διστάζει να γνωστοποιήσει στον υπόλοιπο κόσμο τη σχέση του.

Ο Ντουπλάντις και η Ντεζιρέ Ινγκλάντερ γνωρίστηκαν τον Ιούνιο του 2020 σε ένα καλοκαιρινό φεστιβάλ στη Στοκχόλμη. Μετά την αρχική τους επικοινωνία, ο αθλητής προσέγγισε την influencer μέσω του Snapchat και το ζευγάρι βγήκε ραντεβού.

Από τότε είναι μαζί.

Δείτε όλα όσα γνωρίζουμε για την Ντεζιρέ Ινγκλαντέρ, η οποία είναι μοντέλο και influencer.

Επιτυχημένο μοντέλο και influencer

Η Ντεζιρέ Ίνγκλαντερ, η οποία γεννήθηκε στις 2 Μαΐου 2001, είναι μοντέλο από τη Σουηδία και προσωπικότητα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Διαθέτει 311 χιλιάδες followers στο Instagram και άλλες 300 χιλιάδες στο TikTok.

«Μάλλον δεν πίστευε ότι είχα καλές προθέσεις στην αρχή. Έπρεπε να αποδείξω με την πάροδο του χρόνου ότι ήμουν ένας αξιοπρεπής νεαρός άνδρας, χα! Και ότι θα της φερόμουν με σεβασμό. Αυτό την κέρδισε, νομίζω»

Οι τάσεις της μόδας και οι γεμάτες λάμψη προωθητικές ενέργειες ήταν το πεδίο δράσης του μοντέλου, το οποίο έχει αποφοιτήσει από τη Σχολή Επικοινωνίας Berghs.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η Ντεζιρέ Ίνγκλαντερ έχει υπογράψει συμβόλαιο με το πρακτορείο μοντέλων Voce με έδρα την Κωνσταντινούπολη και το Λονδίνο- συχνά βλέπουμε να αγκαλιάζει πολυτελείς μάρκες, συμπεριλαμβανομένων των Prada, Dior, L’oreal και πολλών άλλων.

Πόσο καιρό έχει σχέση ο Μόντο με την Ντεζιρέ;

Στις 13 Φεβρουαρίου 2024, ο Μόντο Ντουπλάντις μοιράστηκε στο Instagram μια φωτογραφία με την Ντεζιρέ Ίνγκλαντερ και τη συνόδευσε με τη λεζάντα: «3 χρόνια μαζί της». Οι δυο τους είχαν γνωριστεί την παραμονή του Midsummer το 2020, ένα από τα παλαιότερα και σημαντικότερα φεστιβάλ της Σουηδίας.

Ο Ντουπλάντις είχε δηλώσει στη σουηδική εφημερίδα Sportbladet για την γνωριμία τους: «Μάλλον δεν πίστευε ότι είχα καλές προθέσεις στην αρχή. Έπρεπε να αποδείξω με την πάροδο του χρόνου ότι ήμουν ένας αξιοπρεπής νεαρός άνδρας, χα! Και ότι θα της φερόμουν με σεβασμό. Αυτό την κέρδισε, νομίζω».

*Με πληροφορίες από: essentiallysports