Θέλει να διατηρήσει καθαρό το λεωφορείο του και άθελά του γίνεται viral. Ο λόγος για έναν οδηγό λωφορείου στην Κρήτη ο οποίος προκειμένου να μην βρομίσει το όχημα, που χρησιμοποιεί για τη δουλειά του, ξεσκονίζει και ξεπλένει τους τουρίστες που θέλουν να επιβιβαστούν.

Η αποτελεσματική μέθοδος καθαρισμού για καθαρό λεωφορείο

Όπως φαίνεται σε βίντεο που τραβήχτηκε από έναν τουρίστα στο Ελαφονήσι στην Κρήτη, ο οδηγός του λεωφορείου ξεσκονίζει έναν – έναν τους επιβάτες που πρόκειται να καθίσουν στο όχημα, ξεπλένει με λάστιχο τα πόδια τους για να φύγει η άμμος που έχει κολλήσει, κι έπειτα τους πετάει αέρα για να φύγει η άμμος από πάνω τους, τόσο τους ίδιους όσο και τα προσωπικά αντικείμενα που πιθανότατα έχουν άμμο πάνω τους.

«Αυτά γίνονται μόνο στη Ελλάδα»

Αφού ολοκληρώσει το έργο του καθαρισμού τους, ο οδηγός τους επιτρέπει να επιβιβαστούν στο λεωφορείο και να καθίσουν στις θέσεις.

Σίγουρα, πρόκειται για ένα ασυνήθιστο φαινόμενο, και που οι τουρίστες το διασκεδάζουν. «Αυτά γίνονται μόνο στη Ελλάδα», σχολιάζει ο τουρίστας που τραβά το βίντεο στη γλώσσα του.

Το βίντεο αναρτήθηκε μόλις πριν από μία εβδομάδα στην πλατφόρμα του TikTok και έχει ήδη συγκεντρώσει 1,8 εκατομμύρια προβολές και 26 χιλιάδες likes.

Δείτε το βίντεο που έχει γίνει viral

@travelblogtv♬ оригинальный звук – TravelBlogTV