Τρίτη 06 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Η Σιμόν Μπάιλς γιορτάζει το τέλος του ταξιδιού της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού με νέο χτένισμα

Η Σιμόν Μπάιλς γιορτάζει το τέλος του ταξιδιού της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού με νέο χτένισμα

Η Σιμόν Μπάιλς χρησιμοποίησε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις πρώτες ημέρες των φετινών αγώνων για να απαντήσει σε όσους επέκριναν τα μαλλιά της εν μέσω καύσωνα στο Παρίσι.

Αφού η 27χρονη αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής, Σιμόν Μπάιλς, κέρδισε το τέταρτο μετάλλιό της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι, το γιόρτασε με ένα νέο, ολόφρεσκο χτένισμα.

Η Μπάιλς αποκάλυψε τις μακριές μπούκλες της στις 6 Αυγούστου στα Instagram Stories της, κάνοντας tag τον κομμωτή της Μπρέντον Ντιαλό.

Μετά την πρώτη της ανάρτηση ακολούθησε μια φωτογραφία στην οποία χαμογελούσε με κλειστά μάτια, καθώς υπενθύμιζε στον κόσμο ότι ποτέ δεν είναι σωστό να σχολιάζεις τα μαλλιά κάποιου – με καύσωνα ή χωρίς

Ο Ντιαλό μοιράστηκε την ίδια φωτογραφία της Μπάιλς στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, προσθέτοντας μια άλλη φωτογραφία των δύο τους.

Στη λεζάντα μεταξύ άλλων έγραψε: «Τι μαγικό πρωινό! Ξανασυναντιόμαστε με τον GOAT! Η αδελφή μου από άλλη κυρία [μητέρα]. Η πανέμορφη και απίστευτα προικισμένη @simonebiles ILY BB. Τι τιμή είναι να φτιάχνω τα μαλλιά σου».

Φωτογραφία: Instagram

Η κορυφαία αθλήτρια σχολίασε τις φωτογραφίες γράφοντας, «gold medal stylist babyyyyy», με τέσσερις καρδιές και τρία emojis χρυσού μεταλλίου, που τυχαίνει να είναι ακριβώς όσα χρυσά μετάλλια κέρδισε στους φετινούς αγώνες.

«Απλά μην το κάνετε»

Η Μπάιλς, η οποία είναι πλέον η Αμερικανίδα αθλήτρια με τα περισσότερα Ολυμπιακά μετάλλια -έντεκα-, χρησιμοποίησε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις πρώτες ημέρες των φετινών αγώνων για να απαντήσει σε όσους επέκριναν τα μαλλιά της εν μέσω καύσωνα στο Παρίσι.

Δημοσίευσε δύο Instagram Stories στις 30 Ιουλίου σε ένα λεωφορείο στο Παρίσι, κρατώντας έναν ανεμιστήρα, και έγραψε: «Μην μου επιτίθεστε για τα μαλλιά μου. ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ, αλλά το λεωφορείο δεν έχει κλιματισμό & έχει περίπου 9.000 βαθμούς».

Στο βίντεο, τα μαλλιά της ήταν πιασμένα πίσω σε αλογοουρά. Στο τέλος της ανάρτησής της, έγραψε ότι είχε 45 λεπτά διαδρομή με το λεωφορείο για να πάει εκεί που ήθελε.

Μετά την πρώτη της ανάρτηση ακολούθησε μια φωτογραφία στην οποία χαμογελούσε με κλειστά μάτια, καθώς υπενθύμιζε στον κόσμο ότι ποτέ δεν είναι σωστό να σχολιάζεις τα μαλλιά κάποιου – με καύσωνα ή χωρίς.

Η Μπάιλς έγραψε: «θα σας κρατήσω το χέρι όταν το λέω αυτό», πριν προσθέσει: «την επόμενη φορά που θα θελήσετε να σχολιάσετε τα μαλλιά ενός μαύρου κοριτσιού, ΑΠΛΑ ΜΗΝ το κάνετε».

*Mε πληροφορίες από: People

Sports in

Η απονομή του χάλκινου μεταλλίου στον Καραλή (vid+pics)

Δείτε την απομονή του χάλκινου Ολυμπιονίκη, Εμμανουήλ Καραλή

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 06 Αυγούστου 2024