Τρίτη 06 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Πέτρος Φιλιππίδης: Επέστρεψε στα social media μετά από καιρό – Η πρώτη ανάρτηση και η «ανάγνωσή της»

Πέτρος Φιλιππίδης: Επέστρεψε στα social media μετά από καιρό – Η πρώτη ανάρτηση και η «ανάγνωσή της»

Η πρώτη δημοσίευση του Πέτρου Φιλιππίδη μετά από πάρα πολλούς μήνες

Ο Πέτρος Φιλιππίδης επέστρεψε στα social media μετά από πάρα πολύ καιρό.

Ο ηθοποιός, μετά από πάρα πολύ καιρό αποχής, έκανε ένα στόρι, στο οποίο τον βλέπουμε κατά τη διάρκεια μιας θεατρικής παράστασης.

Το link που έβαλε στο στόρι του, οδηγούσε σε ένα βίντεο στο Youtube όπου υπάρχει απόσπασμα από την ίδια παράσταση. Πρόκειται για την θεατρική παράσταση «Αχαρνείς» το 2018.

Δείτε την ανάρτηση

Πριν από λίγο καιρό είχε κάνει τις πρώτες του δηλώσεις και στις τηλεοπτικές κάμερες, μετά από πάρα πολύ καιρό.

«Ήρθα να σας πω μια καλημέρα. Θα τα πούμε όλα όταν τελειώσει η υπόθεση» είχε πει ο ίδιος μεταξύ άλλων και είχε συνεχίσει: «Έχω συνηγόρους τους Δημητρακόπουλο και Πακιρτζίδου αλλά έχουν δικαστήρια και δεν είναι εδώ».

Πολλοί θα μπορούσαν να ερμηνεύσουν την κίνησή του αυτή ως μια έμμεση ανακοίνωση της επιστροφής του στο θέατρο, ωστόσο ακόμα τίποτα δεν είναι σίγουρο.

Οι καταγγελίες

Υπενθυμίζεται πως στις αρχές του 2021 η Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, η Λένα Δροσάκη και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ζήτησαν την οριστική διαγραφή του του Πέτρου Φιλιππίδη από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) με καταγγελία από κοινού για ανάρμοστη συμπεριφορά και κατάχρηση εξουσίας ως σκηνοθέτης, στα πλαίσια του ελληνικού #metoo.

Στον απόηχο των παραπάνω καταγγελιών, η ΕΡΤ προέβη άμεσα στη διακοπή της συνεργασίας της με τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο οποίος συμμετείχε στην τηλεοπτική σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», με το να τον απομακρύνει από τον ρόλο που είχε ο ίδιος στο συγκεκριμένο έργο.

Σε καταγγελία στο Σ.Ε.Η. προέβη επίσης ο ηθοποιός Γιώργος Ψάλτου για τη βίαιη συμπεριφορά και ξυλοδαρμό του Πέτρου Φιλιππίδη σε βάρος του, κατά τη διάρκεια της θεατρικής παράστασης «Φον Δημητράκης» που είχε ανέβει την διετία 2013-2015.

Στις 28 Μαρτίου 2022 ξεκίνησε η δίκη, όπου ο ηθοποιός κατηγορείται για έναν βιασμό κατ’ εξακολούθηση και για δύο απόπειρες βιασμού.

Στις 8 Φεβρουαρίου 2023 καταδικάστηκε πρωτόδικα σε 8 χρόνια κάθειρξη με αναστολή για τις δύο απόπειρες βιασμών και αφέθηκε ελεύθερος. Έκτοτε απέχει τόσο από το θέατρο όσο και από τη δημόσια ζωή γενικότερα, εν αναμονή της έκβασης της έφεσης που έχει υποβάλλει.

Sports in

Έτοιμος για… πορνοστάρ; Ο αθλητής που έγινε viral λόγω… των γεννητικών του οργάνων δέχθηκε πρόταση για πορνό

Μια πόρτα έκλεισε, όμως… μια άλλη ενδεχομένως να ανοίξει για τον Γάλλο αθλητή που έριξε τον πήχη του επί κοντώ με τα γεννητικά του όργανα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 06 Αυγούστου 2024