Σοβαρό τροχαίο ατύχημα, με παράσυρση και εγκατάλειψη μοτοσικλετιστή στην άσφαλτο, σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στα Σπάτα.

Σύμφωνα με τη σύζυγο του μοτοσικλετιστή, ο ασυνείδητος οδηγός πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και τον χτύπησε

Συγκεκριμένα, λίγο μετά στις οο:30 τα μεσάνυχτα στα Σπάτα, οδηγός αυτοκινήτου παρέσυρε με το όχημά του έναν μοτοσικλετιστή αλλά δεν σταμάτησε να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται και να τον βοηθήσει ως όφειλε. Αντιθέτως, ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε, ενώ ο οδηγός της μηχανής βρισκόταν τραυματισμένος στην άσφαλτο.

Σύμφωνα με τη σύζυγο του μοτοσικλετιστή, ο ασυνείδητος οδηγός πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και τον χτύπησε. Στο σημείο του τροχαίου έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να παραλάβει τον άτυχο οδηγό και να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Η έκκληση της συζύγου

Η σύζυγός του προχώρησε σε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ζητώντας βοήθεια από όποιον ενδεχομένως βρισκόταν στα Σπάτα, στο σημείο του τροχαίου, και είδε κάτι που θα συνέδραμε στον εντοπισμό και τη σύλληψη του ασυνείδητου οδηγού.

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι ΙΧ αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε τον άνδρα της που ήταν πάνω στη μηχανή του (κεντρική φωτογραφία από anatolika24.gr) στην οδό Δημάρχου Μπέκα στο φανάρι.

Αφού δίνει περισσότερα στοιχεία για την περιοχή καθώς και για τον τύπο του αυτοκινήτου, απευθύνει θερμή παράκληση εάν έχει δει κάποιος το περιστατικό ή την πινακίδα του αυτοκινήτου να επικοινωνήσει μαζί της.