Εχθές έγινε γνωστή η δυσάρεστη είδηση του θανάτου της ενδυματολόγου Έβελυν Σιούπη, οποία έφυγε από τη ζωή μόλις στα 61 της χρόνια. Πλήθος καλλιτεχνών θέλησε να την αποχαιρετήσει και να μιλήσει για το μεγαλείο της, τόσο ως επαγγελματίας όσο και ως προσωπικότητα.

Ανάμεσα τους ήταν και ο Χάρης Ρώμας ο οποίος έγραψε στον προσωπικλο του λογαριασμό στο Facebook: «Η σκηνογράφος και κυρίως ενδυματολόγος Εβελυν Σιούπη ήταν μία μεγάλη καλλιτέχνης με την έννοια του ότι δεν υπήρξε ποτέ κάποιος παρόμοιος σε έμπνευση και αισθητική. Και δεν νομίζω ότι θα υπάρξει και στο μέλλον. Της έλεγα πάντα ότι εφηύρε και εκπροσωπεί τον «Υπαρκτό Σουρεαλισμό». Στη διάρκεια της συνεργασίας μας ζήσαμε έντονες και εκρηκτικές στιγμές όμως αυτό που έμεινε στο τέλος ξεκάθαρο ήταν ο αμοιβαίος σεβασμός και η αξιοπρέπεια. Άλλωστε έτσι ήταν η Έβελυν: Έντονη, εκρηκτική και απόλυτα αξιοπρεπής! Φεύγει δυστυχώς νωρίς και πραγματικά εύχομαι ολόψυχα ο αγαπημένος της γιος, Δημήτρης, να τιμά πάντα την μνήμη της. Και εγώ θα την θυμάμαι, πάντως…».

Νωρίτερα σήμερα, η Ελένη Ράντου είπε το δικό της αντίο στην Έβελυν Σιούπη γράφοντας: «Γιατι το καλοκαιρι να φευγουν τοσοι ανθρωποι της τεχνης? Μολις διαβασα τον προωρο χαμο της Εβελυν Σιουπη. Αστειρευτο ταλεντο. Και μια ευγενεια αλλης εποχης. Τετοιοι ανθρωποι θα λειπουν παντα. Καλο σου ταξιδι υπεροχο πλασμα. Δε σου ταιριαζει ο θανατος βρε κοριτσι μου».