Τρίτη 06 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Dolce & Gabbana: Το νέο άρωμα του οίκου ονομάζεται Fefé και απευθύνεται αποκλειστικά στον σκύλο σας

Dolce & Gabbana: Το νέο άρωμα του οίκου ονομάζεται Fefé και απευθύνεται αποκλειστικά στον σκύλο σας

Η κολόνια υπόσχεται ένα "απαλό και ντελικάτο" άρωμα που φτιάχτηκε για να δουλεύεται απαλά στο τρίχωμα και να χαρίζει στο τετράποδό σας "μια στιγμή αρωματικής περιποίησης"

Το να μυρίζετε σαν σκύλος, ενδεχομένως σύντομα να αποτελεί κομπλιμέντο, ιδίως εάν από επάνω σας αναβλύζει η μυρωδιά του νέου αρώματος των Dolce & Gabbana που απευθύνεται αποκλειστικά σε σκύλους.

Ο ιταλικός οίκος μόδας ανακοίνωσε την 1η Αυγούστου το λανσάρισμα του νέου αρώματος με το όνομα Fefé, το οποίο κοστίζει 100 δολάρια και είναι για όσους θέλουν να κακομάθουν λίγο περισσότερο τα λατρεμένα τους κατοικίδια.

Το όνομα του αρώματος προέρχεται από το όνομα του σκύλου του Domenico Dolce, συνιδρυτή της εταιρείας μόδας. Το Fefé υπόσχεται ένα «απαλό και ντελικάτο» άρωμα που φτιάχτηκε για να δουλεύεται απαλά στο τρίχωμα και να χαρίζει στο τετράποδό σας «μια στιγμή αρωματικής περιποίησης».

Δείτε το βίντεο:

Δώρο και ένα κολάρο

Το άρωμα είναι alcohol-free και διατίθεται σε γυάλινο μπουκάλι στο χρώμα της μέντας, το οποίο κοσμείται από ένα επίχρυσο αποτύπωμα πατούσας 24 καρατίων με το λογότυπο Dolce & Gabbana.

Η τσουχτερή τιμή αντισταθμίζεται κάπως με το κολάρο σκύλου D&G που περιλαμβάνεται στο κουτί του αρώματος και διαθέτει την ίδια επίχρυση πατούσα σκύλου 24Κ από το μπουκάλι.

Σύμφωνα με τον οίκο, το άρωμα συνδυάζει αρώματα όπως μόσχος, σανταλόξυλο και ιλάνγκ-ιλάνγκ για ένα «οσφρητικό αριστούργημα» που, όπως ισχυρίζεται, απευθύνεται σε σκύλους, αν και συμβουλεύει να αποφεύγεται η περιοχή της μύτης κατά την εφαρμογή του αρώματος.

Σύμφωνα με το Forbes, η βιομηχανία προϊόντων για κατοικίδια έχει εκτοξευθεί τα τελευταία χρόνια, με τις δαπάνες του 2023 να φτάνουν τα 303 δισεκατομμύρια δολάρια, αυξημένες κατά 16% από το 2022.

Sports in

Το κολύμπι στον Σηκουάνα βλάπτει – Έλληνας καθηγητής αναλύει τους κινδύνους για την υγεία των αθλητών

«Έχουμε μία εστία προβλημάτων δημόσιας υγείας» τονίζει καθηγητής του ΕΚΠΑ - Το να πέσουν αθλητές των Ολυμπιακών αγώνων στον Σηκουάνα δεν είναι και τόσο καλή ιδέα τελικά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 06 Αυγούστου 2024