Τρίτη 06 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Προoρισμός και στιλ: 6 ελληνικά νησιά, 6 outfits για να φορέσετε και να εντυπωσιάσετε

Προoρισμός και στιλ: 6 ελληνικά νησιά, 6 outfits για να φορέσετε και να εντυπωσιάσετε

Υπέροχοι, δροσεροί συνδυασμοί για να ξεχωρίζετε όπου κι αν ταξιδέψετε αυτό το καλοκαίρι.

Μύκονος, Σπέτσες, Πάτμος, Ρόδος, Πάρος, Ιθάκη, αποτελούν το ιδανικό σκηνικό για να λάμψετε μέσα στα καλοκαιρινά σας σύνολα με υπέροχους, δροσερούς συνδυασμούς για να ξεχωρίζετε όπου κι αν ταξιδέψετε αυτό το καλοκαίρι.

ΣΠΕΤΣΕΣ

Η αριστοκρατική μαρινιέρα, η πεμπτουσία του navy look, βρίσκεται στο φυσικό της στοιχείο σε αυτό τον κοσμοπολίτικο προορισμό. Παιχνιδιαρικές ρίγες σε λευκό φόντο συνδυασμένες με βασικά κομμάτια της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας, συντροφεύουν με φινέτσα τις βόλτες μας στα σοκάκια με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική με τα νεοκλασικά σπίτια και τα πανέμορφα μπαλκόνια με τα πολύχρωμα μυρωδάτα λουλούδια. Ιδανική άλλωστε επιλογή μέχρι και τα μέσα Σεπτέμβρη για να θαυμάστε από κοντά και την ξακουστή Αρμάτα.

ΜΥΚΟΝΟΣ

Το μπλε του Αιγαίου παντρεύεται το λευκό και το χρυσό σε σύνολα με το πλέον κατάλληλο φόντο. Όλα στην Μύκονο είναι εντυπωσιακά και σ’ αυτόν τον προορισμό οι εμφανίσεις θυμίζουν πασαρέλες σε show μόδας. Πολυτελή καφτάνια, luxury τσάντες, sexy μαγιό που κόβουν την ανάσα, oversized γυαλιά και πολυτελή κοσμήματα για μια έξτρα δόση πολυτέλειας συνθέτουν την κοσμοπολίτικη εικόνα του νησιού που συγκεντρώνει την αφρόκρεμα των celebrities. Τα σοκάκια της Μυκόνου σφύζουν από ζωή με πιο γνωστό, το εμπορικότερο σημείο του νησιού, τα Ματογιάννια, όπου κανείς μπορεί να βρει δεκάδες μπουτίκ και καταστήματα με επώνυμα brands, πολλά καφέ και εστιατόρια, για κάθε ώρα της ημέρας αλλά και της νύχτας. Η ζωή στη Μύκονο είναι ένα all day party και ας είστε πάντα έτοιμες να ακολουθήσετε τα vibes του νησιού.

ΙΘΑΚΗ

Γήινα καφέ και μπεζ και εξωτικές αναφορές συνθέτουν την ατμόσφαιρα του φετινού καλοκαιριού.Οι έντονες εναλλαγές του τοπίου με τις άγριες και ήρεμες εικόνες αυτού του τόπου θα σας χαρίσουν αναμνήσεις απίστευτης ομορφιάς. Ρούχα και αξεσουάρ σε γήινους τόνους θα αναδείξουν την ηλιοκαμένη επιδερμίδα σας χωρίς να είναι υπερβολικά  προσφέροντας μια γήινη χροιά στις εμφανίσεις σας. Δροσερά λινά, περίτεχνα κροσέ και εντυπωσιακά tie dye υφάσματα συνθέτουν ένα προκλητικά ιδιαίτερο χαρμάνι εξωτικής αλλά και διαχρονικής αισθητικής. Αν και έχουμε ταυτίσει το καφέ με τα φθινοπωρινά μας looks τα χρώματα της γης ζωγραφίζουν μερικά από τα πιο ωραία καλοκαιρινά outfits των διακοπών.

ΡΟΔΟΣ

Αέρινα μεταξωτά καφτάνια και παντελόνες και ’70s επιβλητικά μοτίβα στις αποχρώσεις της θάλασσας: ο ορισμός του Ελληνικού καλοκαιριού. Περιηγηθείτε σε ένα από τα νησιά με την πιο όμορφη πρωτεύουσα  της Ελλάδας, με εντυπωσιακά  resort σύνολα, ψυχεδελικά μοτίβα με εκρηκτικά χρώματα που αποτελούν τον πιο ανατρεπτικό καμβά στη γυναίκεια γκαρνταρόμπα. Ρούχα ελαφριά, σε χαλαρές γραμμές ώστε να είστε άνετες να σεργιανίσετε στα γραφικά σοκάκια της Ρόδου και στην διάσημη οδό των Ιπποτών, σαν σταρ της Finos Film.Τα έντονα χρώματα αναδεικνύουν το μαύρισμα και μεγάλα εντυπωσιακά κοσμήματα ενισχύουν την θηλυκότητα σας. Ένα φουλάρι θα σας συνοδέψει ιδανικά είτε δεμένο σαν παρεό ή δεμένο στο κεφάλι.

ΠΑΡΟΣ

Το λευκό φλερτάρει με κομψές λεπτομέρειες και διακριτικές αντιθέσεις, και οι βόλτες σας στα σοκάκια αποκτούν ultra chic αέρα. Η Πάρος είναι ένας από τους δημοφιλέστερους προορισμούς διακοπών  με την απαράμιλλη φυσική ομορφιά αλλά και ένα κοσμοπολίτικο θέρετρο. Στιλάτα σύνολα σε ασπρόμαυρα μοτίβα θα σας δώσουν ένα σικάτο και φρέσκο αποτέλεσμα. Μεγάλα καπέλα, αέρινα πουκάμισα, φαρδιά σορτς και μικροσκοπικά μπικίνι μοι’αζουν να είναι ιδανικές επιλογές για τις βόλτες σας στο νησί. Σας προτείνουμε σανδάλια από το πρωί  με το μαγιό σας έως το βράδυ με το μακρύ σας φόρεμα.

ΠΑΤΜΟΣ

Καφτάνια, φολκλόρ κεντήματα και άφθονα αξεσουάρ είναι ό,τι χρειάζεστε για χαλαρές φολκλορ εμφανίσεις.Με φόντο τα μικρά λευκά σπίτια που λάμπουν κάτω από τον αιγαιοπελαγίτικο ήλιο θα περπατήσετε στο νησί με βαμβακερά κοφτά φορέματα στολισμένα με κεντήματα που θυμίζουν υφαντά παραδοσιακής τέχνης.Τα χρώματα του ελληνικού καλοκαιριού Αξεσουάρ από raffia,κοσμήματα από φυσικά υλικά με πρωταγωνιστή το τιρκουάζ , άνετα εντυπωσιακά σανδάλια αλλά και ένα ζευγάρι sneakers για να εξερευνήσετε όλες τις ομορφιές αυτού του νησιού είναι αυτά που χρειάζεται να έχετε μαζί σας.

Φωτογραφίες:Getty Images, Zara, Michael Kors, Pucci, Ferragamo, Chanel

πηγή: grace.gr

Sports in

Το προφητικό βίντεο της Στεφανίδη για το μετάλλιο του Καραλή

Η Κατερίνα Στεφανίδη, εμψύχωσε με τον καλύτερο τρόπο τον Εμμανουήλ Καραλή προκειμένου να πάρει μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 06 Αυγούστου 2024