Τρίτη 06 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Η Selena Gomez ανυπομονεί για το φθινόπωρο και μας το έδειξε με το νέο της μανικιούρ

Η Selena Gomez ανυπομονεί για το φθινόπωρο και μας το έδειξε με το νέο της μανικιούρ

Η ζεστή απόχρωση του κόκκινου που θα υιοθετήσετε μετά το καλοκαίρι.

Το καλοκαίρι μπορεί να είναι ακόμη εδώ και μερικοί να προγραμματίζουν τις αυγουστιάτικες διακοπές τους, αλλά υπάρχουν κι εκείνοι που ανυπομονούν για την έλευση του φθινοπώρου, όπως η Selena Gomez που το αποκάλυψε με το πρόσφατο μανικιούρ της. Τα κεραμιδί-κόκκινα νύχια της μπορεί να απέχουν πολύ από τις ζωηρές και ζουμερές αποχρώσεις του καλοκαιριού αλλά είναιεντυπωσιακά και μας δίνουν ιδέες για τη σεζόν που έρχεται.

Ο nail artist και καλός φίλος της Selena Gomez, Tom Bachik, μοιράστηκε στο Instagram το μανικιούρ που δημιούργησε στα νύχια της σταρ και τις εντυπώσεις έκλεψε ξεκάθαρα το βερνίκι που επέλεξε για τα coffin nails της: μια απόχρωση που ισορροπεί τέλεια ανάμεσα σε θερμούς, πορτοκαλί-καφέ υποτόνους και το κλασικό, φλογερό κόκκινο, χαρίζοντας ένα άκρως ρομαντικό κι εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Το χρώμα των νυχιών της Selena Gomez φαίνεται ακόμα πιο ωραίο κάτω από το φως του ηλιοβασιλέματος σε όποια εποχή κι αν βρισκόμαστε, οπότε είναι ιδανικό για να το δοκιμάσετε ακόμη και τώρα. Δε χρειάζεται να περιμένετε το φθινόπωρο, αυτό άλλωστε έκανε και η αγαπημένη σταρ.

Εάν θέλετε να δημιουργήσετε τα νύχια της Selena Gomez μόνες σας στο σπίτι, το κλειδί είναι να βρείτε την κατάλληλη απόχρωση βερνικιού, για να έχετε ένα παρόμοιο αποτέλεσμα. Αναζητήστε κόκκινα βερνίκια νυχιών με πορτοκαλί-καφέ υποτόνους, που δεν είναι ούτε πολύ φωτεινά ούτε πολύ σκούρα. Ο ίδιος ο Tom Bachik, μάλιστα, περιγράφει το χρώμα ως «σιωπηλό», το οποίο είναι πολύ εύστοχο. Αφού βρείτε τον ιδανικό τόνο του κόκκινου, λιμάρετε τα νύχια σας για να τους δώσετε το σχήμα που θέλετε ή το coffin όπως της Selena, και στη συνέχεια εφαρμόστε το βερνίκι σε όλα τα νύχια. Ολοκληρώστε με ένα λαμπερό top coat και το mani σας είναι έτοιμο.

πηγή: grace.gr

Sports in

Δύο από τα έξι μετάλλια είναι «ερυθρόλευκης» απόχρωσης! (pic+vid)

Ο Εμμανουήλ Καραλής και ο Απόστολος Χρήστου έκαναν περήφανη όλη την Ελλάδα στο Παρίσι, αποδεικνύοντας ότι ο Ολυμπιακός είναι ο «αιμοδότης» όλου του ελληνικού αθλητισμού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 06 Αυγούστου 2024