Τρίτη 06 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακοί Αγώνες: Που θα δεις την τελετή λήξης;

Ολυμπιακοί Αγώνες: Που θα δεις την τελετή λήξης;

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες καλά κρατούν κι εσύ έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις τα τελευταία αγωνίσματα και την τελετή λήξης στην πιο κορυφαία τηλεόραση.

Τι και εάν έχασες την τελετή έναρξης; Καθώς τα περισσότερα αγωνίσματα έρχονται στο τέλος τους, ερχόμαστε όλο και πιο κοντά στην τελετή λήξης, την οποία ανυπομονούμε να δούμε στις τηλεοράσεις μας. Μέχρι όμως, την Κυριακή 11 Αυγούστου συνεχίζουμε να απολαμβάνουμε τις εκπληκτικές επιδόσεις κορυφαίων αθλητών, που δίνουν την μάχη τους για να καταφέρουν να αποσπάσουν ένα ολυμπιακό μετάλλιο.

Αυτό σημαίνει ότι προλαβαίνεις να επενδύσεις σε μία ολοκαίνουργια τηλεόραση, προηγμένης τεχνολογίας για να απολαμβάνεις μαζί με την παρέα σου κορυφαία αθλητικά event και διοργανώσεις. Οι διαστάσεις της έχουν να κάνουν με την βέλτιστη απόσταση θέασης για κάθε δωμάτιο και ιδανικά το μέσο της οθόνης της τηλεόρασης θα πρέπει να είναι στο ύψος των ματιών σου ή λίγο πιο κάτω για να μην καταπονούνται. Αυτοί είναι οι γενικοί κανόνες που θα πρέπει να προσέξεις πριν να κάνεις την επιλογή σου.

Για να σε βοηθήσουμε, ψάξαμε και βρήκαμε δύο κορυφαίες τηλεοράσεις, τις οποίες θα βρεις, σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή, μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε τηλεοράσεις ενώ θα παραλάβεις την δική σου, στην ώρα της στην πόρτα σου χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας όπου κι αν βρίσκεσαι.

Τηλεόραση LG Smart 32″ Full HD

Ζήσε μια μοναδική οπτικοακουστική εμπειρία LG με ανάλυση Full HD, με επεξεργαστή α5 Gen5 AI για βελτιωμένη εμπειρία θέασης και με ThinQ AI & WebOS για εξατομικευμένες ρυθμίσεις. Αποδίδει εικόνα με πιο πλούσια χρώματα, απεικονίζοντας το αγαπημένο σου περιεχόμενο πιο ζωντανά και φυσικά.

Ο επεξεργαστής α5 Gen5 AI βελτιώνει τις δυνατότητες της τηλεόρασης, για να σου προσφέρει μια καθηλωτική εμπειρία σαν να βρίσκεσαι μέσα στο γήπεδο.

Τηλεόραση Samsung Smart 55″ 4K

Η Samsung OLED προσφέρει εντυπωσιακά βαθύ μαύρο, καθαρό λευκό και πλούσιο φάσμα έντονων χρωμάτων χάρη στα αυτοφωτιζόμενα pixel της τεχνολογίας Quantum Dot. Χάρη στην πιστοποίηση Pantone προσφέρει αναπαράσταση 2.030 χρωμάτων PANTONE και 110 αποχρώσεων δέρματος.

Παράλληλα το Real Depth Enhancer αντικατοπτρίζει τον τρόπο με τον οποίο τα ανθρώπινα μάτια επεξεργάζονται το βάθος αυξάνοντας την αντίθεση στο προσκήνιο. Όλα αυτά ενόσω η εντυπωσιακή ποιότητα εικόνας 4K που ενισχύεται από 20 διαφορετικά νευρωνικά δίκτυα, διασφαλίζει ότι αισθάνεσαι τη δύναμη του 4K.

Για την απόλυτη εμπειρία Ολυμπιακών Αγώνων αλλά και για να ακούς τα πάντα ξεκάθαρα, σαν να βρίσκεσαι στο γήπεδο, ήρθε η ώρα να φτιάξεις το δικό σου home cinema. Μπορείς να επιλέξεις σετ ή soundbars, που μπορείς να τα βρεις σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR. Δικά μας αγαπημένα είναι:

Home Cinema Sony 5.1

Για πραγματικό κινηματογραφικό ήχο που ταιριάζει στο σπίτι σου, το HT-S40R προσφέρει 600 W δυνατού και αυθεντικού ήχου Surround 5.1 καναλιών και ασύρματα πίσω ηχεία που ζωντανεύουν οτιδήποτε βλέπεις. Για εξαιρετική εμπειρία ήχου, ένας συνδυασμός sound bar, subwoofer και ασύρματων πίσω ηχείων παράγουν δυναμικό ήχο Surround, που γεμίζει το δωμάτιο.

Και με έξοδο 600 W και Dolby Digital θα απολαμβάνεις δυνατό ήχο, που θα σε μεταφέρει στην καρδιά της δράσης. Με έναν ασύρματο ενισχυτή για τροφοδοσία των πίσω ηχείων, δεν υπάρχουν καλώδια που να φαίνονται στο δωμάτιο. Το subwoofer και το sound bar έχουν επίσης μία κοινή σύνδεση ρεύματος, ώστε το σύστημα να μπορεί να παράγει κινηματογραφικό ήχο χωρίς περιττά καλώδια και περίπλοκες συνδέσεις.

Soundbar Crystal Audio

Ο ήχος που παράγεται από το υπογούφερ και την ηχομπάρα, χαρίζει μία ξεχωριστή εμπειρία ακρόασης. Η λειτουργία HDMI ARC σου επιτρέπει να μεταφέρεις τον ήχο και την εικόνα που αναπαράγεται μέσω χρήσης ενός HDMI, μεταδίδοντας ήχο από όλες τις συσκευές που συνδέονται στη τηλεόρασή σου μέσω αυτού.

Τώρα μπορείς και σχεδιάζεις το χώρο σου με απόλυτη ελευθερία, χωρίς περιορισμούς καλωδίων, με το ασύρματο Bluetooth υπογούφερ.

Sports in

«Στην Αλ Καλούντ της Σαουδικής Αραβίας ο Εκόνγκ» (pic)

O Φαμπρίτσιο Ρομάνο παρουσιάζει ως τελειωμένη την μεταγραφή του Γουίλιαμ Τρόοστ Εκόνγκ στην Αλ Καλούντ της Σαουδικής Αραβίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 06 Αυγούστου 2024