Τρίτη 06 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Φωτίζονται οι πλατείες στο δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης

Φωτίζονται οι πλατείες στο δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης

Πιλοτική πρώτη εφαρμογή στην πλατεία «Κυρμιζά».

Πιο φωτεινή έγινε μετά από παρέμβαση των ηλεκτρολόγων του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης η πλατεία «Κυρμιζά», η οποία βρίσκεται στη Λεωφόρο Ειρήνης.

Πιο συγκεκριμένα το συνεργείο του Δήμου αποξήλωσε τα παλαιά και ανενεργά φωτιστικά, τοποθετώντας στη θέση τους αντίστοιχο αριθμό φωτιστικών σύγχρονης τεχνολογίας.

Σύμφωνα με την σχετική ενημέρωση του Δήμου, τα νέα φωτιστικά φορτίζουν με ηλιακή ενέργεια, είναι φιλικά προς το περιβάλλον, ενώ διαθέτουν και ειδικούς αισθητήρες ώστε να ανάβουν με τη δύση του ηλίου και να σβήνουν με την ανατολή του. Όπως μάλιστα προσθέτει η δημοτική Αρχή, η συγκεκριμένη παρέμβαση αποτελεί «πιλοτική δοκιμή», ώστε στο μέλλον να εγκατασταθεί αντίστοιχος φωτισμός και σε άλλα σημεία της πόλης.

Οικονομία στα δημοτικά ταμεία

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μάριος Ψυχάλης αναφερόμενος στο θέμα τόνισε: « Μετά από χρόνια φωτίστηκε η πλατεία «Κυρμιζά» και μάλιστα χωρίς να πληρώνει ο Δήμος ούτε ένα ευρώ, καθώς τα φωτιστικά φορτίζονται με ηλιακά πάνελ. Ευχαριστώ την πανίσχυρη ομάδα των ηλεκτρολόγων του Δήμου μας, που καθημερινά δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό».

Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Καθημερινότητας Γιάννης Καλαμπαλίκης που επέβλεψε τις εργασίες τόνισε: «Με τη νέα μας παρέμβαση φωτίσαμε ακόμα έναν κοινόχρηστο χώρο. Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε ώστε να κάνουμε την πόλη μας πιο όμορφη και φιλική προς τους πολίτες».

Sports in

Το κολύμπι στον Σηκουάνα βλάπτει – Έλληνας καθηγητής αναλύει τους κινδύνους για την υγεία των αθλητών

«Έχουμε μία εστία προβλημάτων δημόσιας υγείας» τονίζει καθηγητής του ΕΚΠΑ - Το να πέσουν αθλητές των Ολυμπιακών αγώνων στον Σηκουάνα δεν είναι και τόσο καλή ιδέα τελικά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 06 Αυγούστου 2024