Τρίτη 06 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Ο Δήμος Ήλιδας θα τιμήσει τον Εμμανουήλ Καραλή

Ο Δήμος Ήλιδας θα τιμήσει τον Εμμανουήλ Καραλή

Συγχαρητήριο μήνυμα του δημάρχου Ήλιδας στον Ολυμπιονίκη μας.

«Θέλω να συγχαρώ από καρδιάς τον συντοπίτη μας Εμμανουήλ Καραλή για την τεράστια επιτυχία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες, που διεξάγονται στο Παρίσι» δήλωσε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Ήλιδας, Xρήστος Χριστοδουλόπουλος με αφορμή την επίδοση του πρωταθλητή μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Κατά δήλωση του δημάρχου μάλιστα ο δήμος θα διοργανώσει ειδική γιορτή προς τιμήν του αθλητή όταν εκείνος γυρίσει στην Ελλάδα.

Ακολουθεί η ανάρτηση του Δημάρχου:

«Ο «Μανόλο» έκανε υπερήφανους όλους τους Έλληνες και ιδιαίτερα εμάς τους Ηλείους, αφού είναι ο πρώτος Ολυμπιονίκης από το νομό σε σύγχρονους Ολυμπιακούς Αγώνες, μετά την αναβίωσή τους το 1896.

Επιπλέον, κατάφερε κάτι που πριν από λίγα χρόνια φάνταζε ακατόρθωτο, αφού πήρε και πάλι μετάλλιο σε ένα δύσκολο άθλημα του στίβου, το άλμα επί κοντώ, στο οποίο η χώρα μας είχε να σημειώσει επιτυχία από το μακρινό 1956.

Δίδαξε με το παράδειγμα του

Ο Ηλείος Ολυμπιονίκης όμως δίδαξε και πολλά άλλα που δεν έχουν να κάνουν με τον αθλητισμό, αφού μίλησε με τόλμη και παρρησία για τα προβλήματα που αντιμετώπισε όλα αυτά τα χρόνια, τα οποία αποτέλεσαν το βασικό λόγο που τον «ατσάλωσε» ως χαρακτήρα, μέχρι να φτάσει στην ελίτ του παγκόσμιου αθλητισμού.

Εκεί που άλλοι θα λύγιζαν, αυτός πείσμωσε και έφτασε ψηλά. Πολύ ψηλά! Εκεί που μόνο οι δυνατοί μπορούν! Εκεί που μόνο ένας υπερπρωταθλητής μπορεί να πετάξει!!!

Σε ευχαριστούμε από καρδιάς «Μανόλο» για όλα αυτά τα μαθήματα ζωής που οδήγησαν στις μεγάλες επιτυχίες!!!Σε ευχαριστούμε για την ανθρωπιά και το μεγαλείο της ψυχής σου!!!

Ως Δήμος Ήλιδας θα σε τιμήσουμε από κοντά και σε επόμενη επίσκεψή σου στην Ηλεία, μετά την επιστροφή σου πίσω στην Ελλάδα!!!»

Sports in

ΠΑΟΚ: Η 11άδα για το παιχνίδι με την Μάλμε (pic)

Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε ο Ραζβάν Λουτσέσκου για τη μάχη του ΠΑΟΚ με τη Μάλμε στη Σουηδία για τον 3ο προκριματικό του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 06 Αυγούστου 2024